SESTRA SLOBE MIĆALOVIĆ UHVAĆENA SA BRUTALNIM FRAJEROM: Dragana se prepustila njegovim rukama, procurio privatni snimak!

Autor:

Zabava

06.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mićalović nije mogla da odoli kolegi!

SESTRA SLOBE MIĆALOVIĆ UHVAĆENA SA BRUTALNIM FRAJEROM: Dragana se prepustila njegovim rukama, procurio privatni snimak!

Foto: e-stock agency

Glumica Dragana Mićalović, koja ima 33 godine, postala je omiljeno lice domaće televizije zahvaljujući svojim ulogama u popularnim serijama. Jedna od najupečatljivijih uloga je ona u seriji "Igra sudbine", gde je osvojila simpatije publike svojim talentom i harizmom.

Nedavno je privukla pažnju javnosti objavom na društvenim mrežama sa kolegom iz serije, glumcem i modelom Markom Ilkićem. Na snimku se jasno vidi kako Ilkić masira ramena Dragani, što je izazvalo različite reakcije. Mnogi su pretpostavili da je u pitanju kolegijalna gesta podrške tokom napornih snimanja, dok je Dragana uz njegov tag napisala: "Dobar dečko". Ova neobična situacija dodatno je zainteresovala javnost za njihov odnos van seta.

 

Nedavno je Dragana Mićalović ponovo privukla pažnju javnosti objavom romantične poruke uz svoju fotografiju na društvenim mrežama. U opisu fotografije napisala je: "Kad muškarac voli ženu ne može misliti ni na šta drugo. On bi trgovao svetom za dobru stvar koju je našao." Ova emotivna poruka navela je mnoge da spekulišu o njenom ljubavnom životu i da se pitaju da li je možda u pitanju neka posebna osoba koja je inspiriše na ovako duboke izjave.


Dragana Mićalović nastavlja da intrigira javnost svojim profesionalnim angažmanima i privatnim životom, ostavljajući prostora za različite tumačenja i spekulacije. Svojom harizmom i talentom, ona i dalje osvaja srca gledalaca i ostaje jedna od najomiljenijih glumica na domaćoj sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading