TORINO SE NIJE PROSLAVIO PROTIV EMPOLIJA! Milinković-Savić ČAK TRI PUTA primao gol od NAJGOREG NAPADA ITALIJE!

Autor:

Sport

06.04.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proažavajuć nastup "bikova".

TORINO SE NIJE PROSLAVIO PROTIV EMPOLIJA! Milinković-Savić ČAK TRI PUTA primao gol od NAJGOREG NAPADA ITALIJE!

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić

Fudbaleri Empolija uspeli su da ostvare važnu pobedu na svom terenu protiv Torina rezultatom 3:2, u utakmici 31. kola Serije A. Ova pobeda značajna je za ekipu Empolija koja je prekinula niz od četiri poraza i sada zauzima 15. mesto na tabeli sa 28 bodova, tri više od zone ispadanja.

Naš reprezentativac, Vanja Milinković-Savić definitivno nije imao svoje veče, s obzriom da je najneefikasniji napad Italije uspeo da mu zatrese mrežu u čak tri navrata. 

Foto: Profimedia

Vanja Milinković-Savić

Nikolo Kambjagi bio je taj koji je doneo prednost Empoliju već u šestom minutu utakmice, postigavši gol koji je doneo prvu radost navijačima domaćeg tima.

Duvan Zapata, napadač Torina, bio je ključni igrač za svoj tim, postigavši oba gola koji su doveli do izjednačenja. Prvi gol postigao je u 60. minutu, dok je drugi gol, koji je bio izuzetno važan za njegov tim, postigao u prvom minutu nadoknade vremena.

Mateo Kančeljeri bio je taj koji je doneo novu prednost domaćem timu, postigavši gol u 74. minutu utakmice i vratio osmeh na lica navijača Empolija.


Konačan rezultat i pobedu Empoliju doneo je Mbaje Nijang u četvrtom minutu nadoknade vremena, čime je ekipa Empolija ostvarila važnu pobedu i osvojila dragocena tri boda.

Milan je pobedio Leče rezultatom 3:0, dok je u velikom derbiju Roma pobedila Lacio 1:0. Ovi rezultati dodatno su uzbudili fudbalsku javnost i postavili nove izazove pred timovima u Seriji A.

Petak

Salernitana - Sasuolo 2:2 (0:2)

/Kandreva 52p, Mađiore 90+1 - Lorijente 37, Bajrami 44/

Subota

Milan - Leče 3:0 (2:0)

/Pulišić 6, Žiru 20, Leao 57/

Roma - Lacio 1:0 (1:0)

/Manćini 42/

Empoli - Torino 3:2 (1:0)

/Kambijagi 6, Kančelijeri 74, Nijang 90+4 - Zapata 60, 90+1/

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading