VANJA DOBIO SRPSKI DERBI U SERIJI A! Golman "orlova" NE MOŽE da primi GOL! Evo koliko mu MREŽA nije TAKNUTA!

Autor:

Sport

16.03.2024

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Torina su ostvarili važnu pobedu protiv Udinezea rezultatom 2:0 u 29. kolu Serije A.

VANJA DOBIO SRPSKI DERBI U SERIJI A! Golman "orlova" NE MOŽE da primi GOL! Evo koliko mu MREŽA nije TAKNUTA!

Foto: Tanjug/AP

Vanja Milinković-Savić

U centru pažnje bio je prvi golman srpske reprezentacije Vanja Milinković-Savić, čija je mreža ostala netaknuta već 14. put ove sezone.

Ovaj izuzetan rezultat Srbina svrstava odmah iza Interovog Jana Zomera, koji je ostvario 17 mečeva bez primljenog gola. Vanja je ove sezone bio izvanredno konstantan, propustivši samo jednu utakmicu, dok je polovina od preostalih 28 mečeva prošla bez primljenog gola protiv Torina.

Duvan Zapata je već u 10. minutu doneo prednost gostima, dok je Nikola Vlašić u 56. minutu postavio konačan rezultat. Ono što je važnije, pobeda za Torino došla je nakon četiri meča bez trijumfa, a to će sigurno podići moral timu i "primiriti" navijače "bikova".

Republika

Foto: Starsport

Lazar Samardžić je treći meč zaredom bio na klupi Udinezea

Trener "Zebri" Gabriele Ćiofi već treći put zaredom ostavio je srpskog reprezentativca Lazara Samardžića na klupi, a ovog puta ga čak nije ni uvodio u igru, iako je bilo raspoloživih pet izmena. Očigledno je da srpski fudbaler nije dobio priliku da pokaže svoj raskošan talenat na terenu.

Udineze se nakon ovog poraza nalazi na 13. poziciji na tabeli, ali prvi tim ispod crte, Frosinone, udaljen je samo tri boda. Ovo znači da ekipa može upasti u ozbiljne probleme u nastavku sezone ukoliko ne popravi rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading