NAŠ PEVAČ NAPRAVIO POMETNJU U AVIONU: Putnici ne veruju šta se dešava, šok snimak isplivao na mrežama!

Autor:

Zabava

16.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dinča odradio trening tokom leta!

NAŠ PEVAČ NAPRAVIO POMETNJU U AVIONU: Putnici ne veruju šta se dešava, šok snimak isplivao na mrežama!

Foto: pixabay.com, shutterstock

Pevač Milan Dinčić Dinča je ponovo privukao pažnju javnosti svojim neobičnim pristupom fitnesu. Naime, Dinča se vraćajući iz Nemačke, odlučio da svoje vreme u avionu iskoristi na jedan neuobičajen način - trenirajući. Snimak na kome trči kroz avion dok putnici sede, objavio je na svom Instagram profilu uz hit poruku,  što je izazvalo oduševljenje mnogih fanova.

- Lagani trening u avionu – napisao je Milan.

Republika

Foto: instagram.com

Dinča trenira u avionu

Milan Dinčić Dinča je poznat po svojim brojnim talentima - osim pevanja, bavi se popravkama i kuvanjem, a čak veruje da još uvek poseduje neotkrivene potencijale. U jednom intervjuu je izjavio da veruje da postoji još neki neotkriveni talenat u njemu, koji samo čeka pravi trenutak da se pokaže. 

- Verovatno da postoji još neki neotkriveni talenat i da tinja negde i da samo čeka momenat kada će da izbije. Ali takvi su umetnici. Jednostavno, ne drži ih mesto samo najednoj grani. Muzika je primarni sektor, ali mnoge se stvari vremenom otkriju, samo je potrebno malo vremena – rekao je Dinča za Grand ranije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dinča

Pevač je odlučio da podeli deo svoje avanture sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, čime je još jednom pokazao svoju otvorenost i spremnost da se poveže sa fanovima na neobičan i zanimljiv način. Njegova spontanost i originalnost su svakako doprineli tome da bude omiljen među publikom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading