POLICIJA U VRANJU TRAGA ZA NESTALIM MILANOM STANKOVIĆEM! Detalji slučaja zabrinjavajući!

Autor:

Vesti

16.03.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestao Milan Stanković

POLICIJA U VRANJU TRAGA ZA NESTALIM MILANOM STANKOVIĆEM!  Detalji slučaja zabrinjavajući!

Foto: Privatna arhiva

Policiji u Vranju prijavljen je nestanak dvadesetrogodišnjeg Milana Stankovića, koji je poslednji put viđen u ponedeljak, 11. marta 2024. godine. Nestanak je prijavljen kada mu se izgubio svaki trag, a Milan je u tom trenutku nosio krem džemper, beli prsluk i sive farmerice. Detalji o njegovom nestanku za sada nisu dostupni javnosti, ali je policija izdala poternicu za njim i apeluje na sve građane da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku.


Policija u Vranju je reagovala brzo i efikasno nakon prijave nestanka Milana Stankovića, te je odmah raspisana poternica za njim. Ova mera ukazuje na ozbiljnost situacije i na hitnost pronalaska nestalog mladića. Građani su pozvani da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o Milanu ili ukoliko ga prepoznaju.


Policija i Milanova porodica zajedno mole sve građane koji imaju bilo kakve informacije o nestalom mladiću da se jave nadležnim organima ili da pozovu broj telefona 192. Svaka informacija može biti od velike pomoći u traganju za Milanom Stankovićem, stoga je apel za saradnju sa građanima od izuzetne važnosti.


Nestanak Milana Stankovića izazvao je uznemirenost u lokalnoj zajednici u Vranju. Mnogi građani su se mobilisali i volonterski uključili u potragu za nestalim mladićem. Ovo pokazuje solidarnost i podršku koju zajednica pruža u teškim trenucima. Svi se nadaju da će Milan uskoro biti pronađen i vraćen svojoj porodici.


BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading