KOSTA ŠOKIRAO DARU BUBAMARU: Morala da reaguje posle njegove OBJAVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daru Bubamaru raznežile Kostine reči, odgovorila mu javno!

KOSTA ŠOKIRAO DARU BUBAMARU: Morala da reaguje posle njegove OBJAVE! (FOTO)

Foto: Instagram

Kostadin Kosta Kesić, mladi fudbaler kog je pevačica Dara Bubamara dobila u braku sa Milanom Kesićem, raspametio je svoju majku objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, on je objavio dirljivu poruku, koja je oduševila Bubamaru.

- Majčinstvo, sva ljubav sveta počinje i završava se sa njim. Moja mama je najlepša žena, sve što sam sada, dugujem njoj - piše na fotografiji, a onda u nastavku i:

- Sav svoj uspeh u životu pripisujem ljubavi i podršci koju sam primio od nje. Volim te, mama - glasi Kostina objava na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Dare Bubamare

Bubamaru je raspametila objava, te ju je podelila i na svom Instagram profilu.

- Volim te, sine moj... Najviše na svetu - objavila je na svom profilu ona, uz emotikone srca. 

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara i njen bivši Milan Kesić, Kostin otac

 

Dara Bubamara je godinama unazad razvedena od supruga Milana Kesića, međutim, njih dvoje od prvog dana razvoda funkcionišu kao najbolji prijatelji jer imaju dete koje je oboma prioritet. Sin Dare Bubamare bio je mali kada su mu se roditelji razveli, tako da Konstantin nije ni osetio posledice razvoda i to da ne živi i sa mamom i tatom.

Naravno, Kosta je ipak više vremena provodio sa majkom, pa ne čudi što je sin Dare Bubamare povukao mahom na pevačicu. Istina, likom više liči na oca, ali što se tiče osobina, temperamenta i navika preslikan je Dara, pisali su ranije mediji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading