POTRESNE SCENE NA GROBU KSENIJE PAJČIN: Majka Ljubica stigla u PRATNJI, nema od BOLA!

Autor:

Zabava

16.03.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Ksenije Pajčin, Ljubica se pojavila na pomenu!

POTRESNE SCENE NA GROBU KSENIJE PAJČIN: Majka Ljubica stigla u PRATNJI, nema od BOLA!

Foto: ATA Images, E-Stock/Milan Lucic

Danas se navršava 14 godina od tragične smrti jedne od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, Ksenije Pajčin. Iako je prošlo toliko godina, sećanje na nju i dalje živi kroz njenu muziku i uticaj koji je imala na domaću muzičku scenu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ksenija Pajčin

Na grobu Ksenije Pajčin, svake godine na današnji dan, okupljaju se njena porodica, najbliži saradnici i prijatelji kako bi odali počast prerano preminuloj pevačici. Ove godine, njena majka Ljubica stigla je na pomen u pratnji jedne gospođe i odmah se uputila ka grobnom mestu. Njena prisutnost na grobu Ksenije simbolizuje snažnu vezu između majke i ćerke koja je i dalje neizmerno voljena i nedostajana.


Jedan od Ksenijinih prijatelja i saradnika, Daniel Alibabić, takođe se pojavio na grobu. Njih dvoje su svojevremeno snimili duet, a danas je Daniel iskazao svoju emotivnu vezu sa Ksenijinom majkom. Zarlio se i poljubio sa Ljubicom iznad Ksenijinog groba, pokazujući duboku povezanost i poštovanje prema pevačici koja je ostavila neizbrisiv trag na domaćoj estradi. Ksenija Pajčin je svojom harizmom, glasom i scenskim nastupima osvojila srca publike širom regiona. Njena prerana smrt ostavila je prazninu u muzičkoj industriji, ali će sećanje na nju zauvek živeti kroz njenu muziku i neizbrisiv uticaj koji je ostavila.

Danas se, dok se prisećamo Ksenije Pajčin, podsećamo i njenog doprinosa muzičkoj sceni i ostavštine koju je ostavila iza sebe. Njena energija i talenat nastavljaju da inspirišu nove generacije muzičara i obožavalaca širom regiona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading