NAKON 14 GODINA OTKRIVENA ISTINA O KSENIJI PAJČIN: Snimak koji ledi KRV U ŽILAMA isplivao na videlo, da li je ovo KLJUČNI DOKAZ šta se desilo u stanu?

Autor:

Zabava

16.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Pajčin u jednoj emisiji se pojavila u vidno lošem stanju!

NAKON 14 GODINA OTKRIVENA ISTINA O KSENIJI PAJČIN: Snimak koji ledi KRV U ŽILAMA isplivao na videlo, da li je ovo KLJUČNI DOKAZ šta se desilo u stanu?

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

Danas se navršava 14 godina od tragične smrti popularne pevačice Ksenije Pajčin, koja je šokirala čitavu javnost. Na današnji dan, 16. marta 2010. godine, Ksenija je ubijena hicem iz pištolja od strane svog tadašnjeg dečka Filipa Kapisode, koji je nakon toga izvršio samoubistvo. Ova tužna i brutalna smrt ostavila je dubok trag u srcima Ksenijine porodice, prijatelja i obožavalaca, a pitanja koja su se otvorila nakon tragedije i dalje ostaju bez odgovora.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti jeste snimak jednog od poslednjih televizijskih gostovanja Ksenije Pajčin u emisiji "Vi pitate", na kojem su primećene modrice na njenom telu. O poreklu ovih povreda se i danas spekuliše, ostavljajući otvoreno pitanje o mogućim prethodnim incidentima. Ovaj detalj dodatno je doprineo misteriji koja okružuje tragični događaj.

Foto: RTV Pink printscreen

Ksenija Pajčin sa modricama

 


Nedavno, u emisiji "Blic dan", Mia Pajčin, sestra preminule pevačice, otkrila je do sada nepoznate detalje o Ksenijinom privatnom životu. Ona je izjavila da je Ksenija, i pored ličnih problema, uvek davala maksimum kada je muzika u pitanju. Otkrila je i da je Ksenija, uprkos očevim savetima da se posveti školi, više volela da se prepusti muzici i igri. Mia je svedočila o tome kako je Ksenija tajno tugovala, skrivajući svoju bol od javnosti.

 


Četrnaest godina nakon tragičnog događaja, Ksenijin lik i dalje živi kroz njenu muziku i uspomene koje su njeni najbliži sačuvali. Njen odlazak ostavio je neizbrisiv trag u domaćoj javnosti, podsećajući nas na važnost borbe protiv nasilja i značaj podrške osobama koje se suočavaju sa teškoćama.

Ksenijina majka i dalje nosi bolnu tugu, kao što je nedavno pokazala na groblju, gde je emotivno slomljena odala počast svojoj voljenoj ćerki. Tragična smrt Ksenije Pajčin ostaje kao podsećanje na važnost ljubavi, podrške i pažnje prema onima koji nas okružuju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading