PROCURIO SNIMAK KSENIJE PAJČIN PRE UBISTVA: Ovo je njeno poslednje pojavljivanje u JAVNOSTI - nakog ovoga ju je Kapisoda USMRTIO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je samo dva dana pre ubistva gostovala na televiziji Pink!

PROCURIO SNIMAK KSENIJE PAJČIN PRE UBISTVA: Ovo je njeno poslednje pojavljivanje u JAVNOSTI - nakog ovoga ju je Kapisoda USMRTIO! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Tog sudbonosnog dana, 16. marta 2010. godine, pre tačno 14 godina, javnost je bila zatečena vestima o tragičnoj smrti popularne pevačice Ksenije Pajčin. Njena živopisna ličnost uvek je privlačila pažnju medija, a njena veza sa Filipom Kapisodom samo je dodatno podgrevala interesovanje javnosti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ksenija i Filip su imali turbulentnu vezu

Burna veza sa Filipom Kapisodom

Ksenijin život bio je obeležen turbulentnim odnosom sa Filipom Kapisodom, od ljubavi do mržnje. Njihova veza bila je često na naslovnim stranama, a javnost je sa strepnjom pratila svaki njihov korak. Ipak, niko nije mogao da nasluti tragični epilog njihove ljubavne priče.

Poslednje televizijsko gostovanje

Samo 48 sati pre kobnog događaja, Ksenija je gostovala u emisiji "Ništa za sakriti" na televiziji Pink. Njeno prisustvo u ovoj emisiji, koja je inače bila zabavnog karaktera, sada je dobilo posebno značenje. Mnogi su se setili njenog poslednjeg javnog nastupa i pokušali da pronađu znakove koji bi ukazivali na nesrećni ishod.

Tragični epilog

Nakon velike svađe u njenom stanu, Kseniju je smrtno ranio njen dečko Filip Kapisoda, da bi potom izvršio samoubistvo. Ovaj događaj šokirao je javnost i ostavio dubok trag. Porodice dvoje mladih ljudi ostale su zavijene u crno, a tragedija je ostavila veliki utisak na mnoge.

Sećanje na Kseniju Pajčin

Ksenija Pajčin ostala je upamćena kao talentovana pevačica čiji je život prerano okončan. Njena harizma i muzički talenat obeležili su njenu karijeru, a njena tragična smrt ostavila je prazninu u domaćoj javnoj sceni. Iako je prošlo 14 godina od njenog odlaska, sećanje na Kseniju i dalje živi kroz njenu muziku i priče o njoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading