OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU MAJKA KSENIJE PAJČIN: 14 godina od UBISTVA njene ćerke saznala se ISTINA!

Autor:

Zabava

16.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenijina majka Ljubica se nije oglašavala za medije nakon smrti svoje ćerke, a Mia Pajčin otkrila je u kakvom je ona stanju!

OTKRIVENO U KAKVOM JE STANJU MAJKA KSENIJE PAJČIN: 14 godina od UBISTVA njene ćerke saznala se ISTINA!

Foto: E-Stock/Milan Lucic, nebojsa mandic

Pre tačno 14 godina, 16. marta 2020, Filip Kapisoda je ubio pevačicu Kseniju Pajčin, svoju tadašnju devojku, a potom sebi oduzeo život. Tela su pronađena sa prostrelnim ranama, njeno u hodniku, a njegovo u sobi. Pored sebe je imao pištolj, a pevačica ulaznu i izlaznu ranu na glavi, dok je on samo izlaznu na temenu. Sve je ukazivalo na to da je Filip ubio Kseniju, pa pucao sebi u usta.

Republika

Foto: E-Stock/Milan Lucic, Instagram/MiaPajcin

Mia Pajčin je juče govorila o svojoj sestri po ocu

Danas će biti održan pomen ubijenoj pevačici, a juče je prvi put pred kamerama o svojoj sestri po ocu govorila Mia Pajčin. Ksenijini roditelji su se razveli, a njen otac je oženio drugu ženu. Kako je Mia otkrila, Kseniju je obožavala, a ona joj je dala ime kad se rodila.

Mia je otkrila da je njena majka u odličnim odnosima sa Ljubicom, majkom Ksenije Pajčin. Ljubica, inače, svake godine dolazi na pomen ubijenoj ćerki, ali nikada nije davala izjavu za medije.

Kako je istakla, bila je izuzetno vezana za sestru Kseniju koja ju je obožavala, a čak joj i dala ime kada se rodila, jer je oduvek imala želju da ima mlađu sestru. Iako bi u nekim porodicama to narušilo mir, u njihovom slučaju je sve sjajno funkcionisalo.

- Ksenijina mama Ljubica se druži sa mojom mamom i ima odličan odnos sa mojim tatom. Mi smo oduvek svi bili porodica. Nikada nije bilo problema - rekla je Mia za "Blic TV".

 Na pitanje kako je Ljubica, s obzirom na to da se nakon smrti ćerke nikada nije oglasila, pevačicina sestra je rekla:

- Ljubica je dobro, drži se.

Mia je ispričala kako je Ksenija uvek nedeljom dolazila na porodični ručak i da je jako volela taj ritual.

- Nedeljom bi se uvek okupili, Ksenija je dolazila kod nas na neku pastu, a moja mama bi spremila i piletinu i mnoga druga jela, a Ksenija je tada znala da kaže: "Pa zašto ovoliko hrane, nisam ja ovde gost, nego domaća..."  - otkrila je mlada Mia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading