OBJAVLJENA SIMULACIJA NUKLEARNOG UDARA NA RUSIJU! Procenjen zapanjujući broj žrtava: "OVU IGRU MOGU IGRATI DVOJE''!(VIDEO)

Autor:

Svet

16.03.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simulacija nuklearnog udara na Rusiju se pojavila nakon što je u svom poslednjem intervjuu Vladimir Putin ponovno govorio o mogućnosti nuklearnog sukoba.

OBJAVLJENA SIMULACIJA NUKLEARNOG UDARA NA RUSIJU! Procenjen zapanjujući broj žrtava: "OVU IGRU MOGU IGRATI DVOJE''!(VIDEO)

Foto: X/Ukraine Front Line/Printscreen

Na društvenim mrežama može naći navodna video simulacija, nepoznatog i neproverenog porekla, koja prikazuje kako bi mogao izgledati "osvetnički nuklearni udar", ako bi Rusija ispalila svoje strateško nuklearno oružje. Autentičnost snimka i informacija koje prenosi, uključujući procenu ljudskih žrtava, za sada se ne mogu proveriti.

Ovu video animaciju je na X-u, bivšem Twitteru, objavio korisnik Ukraine Front Line.

U tekstu objave korisnik podseća na animaciju puštenu u sklopu Putinovog govora.

- Međutim, pokazalo se da ovu igru mogu igrati dvoje - napomenuo je korisnik, ne navodeći jasno o čijem se tačno osvetničkom udaru radi.

Na kraju video-simulacije može se videti da je procenjen broj žrtava nuklearnog napada na Rusiju 45.396.680

Simulacija se pojavila nakon što je u svom poslednjem intervjuu Vladimir Putin ponovno govorio o mogućnosti nuklearnog sukoba. On je rekao da je Rusija i dalje u stanju borbene pripravnosti i potpuno spremna za nuklearni rat, ali da trenutno ne vodi sve prema tome.

- S vojno-tehničke tačke gledišta, mi smo, naravno, spremni - rekao je Putin kanalu Rusija-1 i državnoj novinskoj agenciji RIA Novosti, odgovarajući na pitanje je li zemlja zaista spremna za nuklearni rat.

Rekao je da Sjedinjene Države razumeju da će Rusija, ako rasporedi američke trupe na ruskoj teritoriji, ili u Ukrajini, taj korak tretirati kao intervenciju.

- U Sjedinjenim Državama ima dovoljno stručnjaka na području rusko-američkih odnosa i na području strateškog suzdržavanja. Stoga, ne mislim da ovde sve hita prema tome (nuklearnom sukobu), ali mi smo spremni za to - rekao je Putin.

Ponovio je da je upotreba nuklearnog oružja navedena u nuklearnoj doktrini Kremlja, čija politika utvrđuje okolnosti u kojima bi Rusija mogla upotrebiti svoje oružje.

- Oružje postoji da bi se koristilo. Mi imamo svoje principe - poručio je.

Međutim, Putin je rekao i da se Rusija nikada nije suočila s potrebom da upotrebi nuklearno oružje u Ukrajini.

- Zašto treba da koristimo oružje za masovno uništenje? Nikada nije bilo takve potrebe - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading