"PARIZ, MARSEJ, LION, HAMBURG, MINHEN..." Vodeći Putinov propagandista pozvao na nuklearni udar po evropskim gradovima (VIDEO)

Autor:

Svet

08.03.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da najpoznatiji ruski TV voditelj upućuje slične pretnje.

"PARIZ, MARSEJ, LION, HAMBURG, MINHEN..." Vodeći Putinov propagandista pozvao na nuklearni udar po evropskim gradovima (VIDEO)

Foto: YouTube/The Sun/Printscreen

Saveznik ruskog predsednika, Vladimira Putina, predložio je izvođenje nuklearnih udara na tri članice vojnog saveza NATO - Francusku, Nemačku i SAD.

Voditelj ruske državne tečevizije, Vladimir Solovjov, jedna od najistaknutijih ličnosti u medijima koje podržava Kremlj, izneo je tu ideju u svojoj emisiji "Veče sa Vladimirom Solovjovim".

- Poznavaoci emisije Vladimira Solovjova pontificirali su koji zapadni gradovi treba da budu prvi na meti nuklearnih udara. Neki od njihovih najboljih izbora: Pariz, Marsej, Lion, Hamburg, Minhen ili Garmiš-Partenkirhen i Sjedinjene Države uopšte - napisala je Džulija Dejvis, novinarka Daily Beast, koja je objavila snimak na društvenoj mreži Iks.

Ovo nije prvi put da najpoznatiji ruski TV voditelj upućuje slične pretnje.  Solovjov je ranije pozivao i da se London "pretvori u pepeo".

- London će se pretvoriti u pepeo! U pepeo! Ili da kažem na engleskom: Goreće u paklu. Tako je bolje, zar ne - rekao je Putinov propagandista.

Solovjov je svojevremeno zapretio i da će se ruska vojska vratiti u Pariz i Berlin, a da će se "evropskim kopiladima" suditi u Hagu.

- Želite suđenje u Hagu? Onda ćemo vam suditi u Hagu baš kao što smo došli u Nirnberg da vam sudimo, kopiladi. Doći ćemo u Hag, vratićemo se u Pariz kao u 19.veku i u Berlin kao u 20.veku. Ruski vojnik mora još jednom da podseti evropsku kopilad u 21. veku da moraju da misle o nama sa poštovanjem! Nateraćemo ih! Hoće li biti teško? Vrlo. Hoće li biti napada na naše gradove? Da. Da li će evropski nacisti dobiti sve što im američki gospodari mogu dati? Naravno. Hoće li nam uvesti dodatne sankcije? Da - kazao je Solovjov.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading