"TO JE NEIZBEŽNO" Putin najavio ujedinjenje Rusije i Ukrajine (VIDEO)

Autor:

Svet

07.03.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski lider je ukazao da je prosperitet Zapada u dobroj meri zasnovan na eksploataciji drugih zemalja i naroda.

"TO JE NEIZBEŽNO" Putin najavio ujedinjenje Rusije i Ukrajine (VIDEO)

Foto: Shutterstock, AP

Američka elite nisu uspele da se nose sa teretom odgovornosti nakon što su SAD ostale jedina supersila posle raspada SSSR, rekao je Vladimir Putin u razgovoru sa stranim učesnicima Svetskog omladinskog festivala koji je održan u Sočiju.

Ruski lider je ukazao da je prosperitet Zapada u dobroj meri zasnovan na eksploataciji drugih zemalja i naroda:

- I u Severnoj Americi, u SAD, a i u Evropi mnogi ozbiljni i duboki ljudi smatraju da je blagostanje njihovih zemalja u znatoj meri utemeljeno na eksploataciji drugih naroda. Umnogome na eksploataciji Afrike. Zapadne zemlje koriste i tuđe i prirodne i ljudske. Čak to nimalo ne skrivaju.

Putin je posebno naglasio da će se Rusija i Ukrajina, pre ili kasnije, ujediniti, ako ne drugačije onda u svakom slučaju na duhovnom planu.

- To je neizbežno. Samo, da bi se to dogodilo, mora biti uklonjeno sve što tome smeta. Našem duhovnom objedinjavanju smeta ukrajinski nacionalizam koji je u rang nacionalnih heroja uzdigao ljude koji su sarađivali sa nacistima. To je otrov - zaključio je Putin.

Podsetimo, Svetski festival mladih održava se od 1. do 7. marta na ruskoj saveznoj teritoriji Sirijus, u blizini crnomorskog odmarališta Soči, ukazom predsednika Rusije, Vladimira Putina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading