NAJBLIŽI PRIJATELJI KSENIJE PAJČIN I DALJE SLOMLJENI: Potresne reči Karamele i kuma pokojne pevačice RAZARAJU DUŠU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karamela i Bane Dević se prisetili pokojne pevačice na 14. godišnjicu njenog ubistva!

NAJBLIŽI PRIJATELJI KSENIJE PAJČIN I DALJE SLOMLJENI: Potresne reči Karamele i kuma pokojne pevačice RAZARAJU DUŠU! (FOTO)

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović,ATA Images/Antonio Ahel

Na današnji dan pre tačno 14 godina, 16. marta 2010. godine, Filip Kapisoda ubio je svoju tadašnju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, a potom sebi oduzeo život. Danas će biti održan pomen ubijenoj pevačici, a na društvenoj mreži Instagram oglaio se njen prijatelj Goran Stojičević Karamela, koji svake godine dolazi na groblje.

On je podelio Ksenijin snimak, ispisao datume njenog rođenja i smrti, te dodao:

- Zauvek u mom srcu - poručio je Karamela.

Ksenija je ostala upamćena po svojoj nestvarnoj lepoti, energiji i harizmi, a o njoj je pričao i Bane Dević, poznati modni stilista, koji se i dan-danas nosi teško sa ovom tragedijom. Bili su veoma slični, a svoje dugogodišnje prijateljstvo koje je počelo spontano na jednom prestoničkom splavu, krunisali su i kumstvom. Njen odlazak i te kako je ostavio prazninu u njegovom životu.

- Poklonila mi je posao kojim se bavim. To se desilo baš spontano. Jedno pola godine, godinu je bilo: „'Ajde da radiš, 'ajde", ja sam u tom trenutku na Pravnom fakultetu. „Hajde, hajde, hajde..." Nisam bio nešto preterano ni zainteresovan. I, onda se desilo da me je zvao neko iz jednog magazina, da je ona već zakazala snimanje i to nam je bio prvi posao. Mislim naš zajednički i moj prvi - objasnio je Dević, koji ne bi vezivao njihov jak i iskren odnos za bilo kakve sitnice.

I sam je, svakako, znao da je obraduje nekim znakom pažnje.

- Mi smo se godinama družili, naravno da postoji, svaki dan smo nešto jedno drugom poklanjali. Tako da se tu ne bih hvatao za neke sitnice. Prosto, bili smo najbolji prijatelji - izjavio je tada on, govoreći o prijateljici koja je i dalje među najboljima koje je ikada upoznao.

- Pamtim je kao jednu od najboljih osoba koje sam ikada upoznao, kao empatu, borca za pravdu, dobrog čoveka, to može da vam kaže verovatno svako ko je nju upoznao. Pamtim je kao jedno iskonski dobro biće - zaključio je Bane Dević, prenosi "Pink.rs".

Republika

Foto: Facebook printscreen

Bane Dević i Ksenija Pajčin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading