OGLASIO SE DIREKTOR TURNIRA U MAJAMIJU: Evo ŠTA KAŽE o Đokovićevom odustajanju!

Autor:

Sport

16.03.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada Novakov rival, sada prvi operativac trunira ima razumevanje za Đokovićev potez...

OGLASIO SE DIREKTOR TURNIRA U MAJAMIJU: Evo ŠTA KAŽE o Đokovićevom odustajanju!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković će propustiti predstojeći Masters turnir u Majamiju, a ono što je bilo poznato pre dva dana, danas je dobilo zvaničnu potvrdu od najboljeg igrača svih vremena, koji se porukom na Instagramu obratio navijačima i organizatorima.

Republika

Foto: Instagram/Novak Djokovic

 

Zdravo Majami, nažalost, neću igrati na Majami openu ove godine. U ovoj fazi moje karijere balansiram moj privatni i profesionalni raspored. Žao mi je što neću iskusiti jednu od najboljih i najstrastvenijih navijača na svetu. Radujem se takmičenju u Majamiju u budućnosti - napisao je Novak.

Na ovo mu je odgovorio Džejms Blejk direktor turnira.

- Šampione, nedostajaćeš nam. Svi roditelji razumeju koliko je važno vreme provedeno sa porodicom. Sve najbolje i vidimo se dogodine ovde - poručio je Blejk.

 

 

Đoković je šest puta osvajao Majami, poslednji put 2016. godine i nije igrao na Floridi pet godina, navijači će još malo sačekati na njegov povratak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading