PROCURIO PRIVATNI SNIMAK BEKAMOVIH! Žene gledaju u Dejvida, OVAJ detalj im je privukao pažnju, Viktorija im poručila JEDNO!

Autor:

Zabava

16.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktorija Bekam objavila sve javno!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK BEKAMOVIH! Žene gledaju u Dejvida, OVAJ detalj im je privukao pažnju, Viktorija im poručila JEDNO!

Foto: Profimedia

Nakon što je prethodni video Dejvida Bekama dok popravlja TV u donjem vešu osvojio društvene mreže, Viktorija Bekam svoje pratioce na Instagramu "počastila" je još jednim golišavim izdanjem "električara Dejvida". Na snimku se može videti Dejvid kako se penje uz merdevine kako bi zamenio sijalice, a pritom je i bez majice.

Viktorija mu potom poručuje da izgleda dobro. "Električar se vratio", napisala je uz snimak i poručila: "Srećan petak, nema na čemu". Deluje da su njeni pratioci bili prilično zahvalni za ovakav sadržaj na njenom profilu te su pisali: "Bog blagoslovio tebe i tvoje usluge snimanja", "Viktorija ljudima daje ono što traže", "Hvala za pružene usluge". Podsetimo modna dizajnerka je i ranije delila ovakav sadržaj na svom profilu, a Dejvidovim fanovima se posebno svidela objava na kojoj on popravlja TV u boksericama.

 

 


Ovo nije prvi put da se Viktorija Bekam odlučila da podeli intimne trenutke iz svog porodičnog života sa svojim pratiocima na Instagramu. Nakon što je prethodni video izazvao buru komentara, očigledno je da je Viktorija odlučila da obraduje svoje fanove još jednim "golišavim" snimkom svog supruga Dejvida. Reakcije na društvenim mrežama su bile raznolike, ali se čini da većina pratioca podržava ovakav vid sadržaja na Viktorijinom profilu.

Dejvid Bekam, koji je nekada bio poznat kao fudbaler, sada je postao prava internet senzacija zahvaljujući seriji "golišavih" snimaka koje je njegova supruga podelila na društvenim mrežama. Njegovi fanovi su oduševljeni što mogu da vide njegovu svakodnevicu na ovakav način, a Viktorija se pobrinula da im to omogući.



Viktorija Bekam je još jednom uspela da privuče pažnju javnosti svojim "golišavim" snimkom supruga Dejvida. Njihova otvorenost i opuštenost na društvenim mrežama definitivno izaziva mnogo pažnje i komentara, a čini se da njihovi fanovi jedva čekaju da vide šta će sledeće podeliti sa njima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading