NAŠA PEVAČICA PROŽIVELA JEZIVO NASILJE: U školi je MALTRETIRALI, a sada otkrivena ISTINA o njenom detinjstvu koja tera suze na oči!

Autor:

Zabava

16.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović otvorila dušu!

NAŠA PEVAČICA PROŽIVELA JEZIVO NASILJE: U školi je MALTRETIRALI, a sada otkrivena ISTINA o njenom detinjstvu koja tera suze na oči!

Foto: printscreen/RTV PINK

Pevačica Teodora Džehverović danas ponosno nosi titulu jedne od najpopularnijih mladih dama sa estrade, a kako priznaje iako danas uživa veliku pažnju ljudi, nije oduvek bilo tako

Teodora se nedavno prisetila školskih dana i priznala da je tada prolazila kroz jednu vrstu vršnjačkog nasilja.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

 

- To je sastavni deo odrastanja. Deluje sada strašno, ali jednog dana ćeš se tome smejati. Nikada neću da zaboravim kada mi je grupa devojčica rekla: 'Zbog nas si primljena u hor ne zato što znaš da pevaš'. Što sam se ja tad potresla, pa ne mogu da vam objasnim. Onda, kada dobijem peticu, dve drugarice sa kojima sam stalno išla u školu mi pobegnu da idem sama, a ja trčim za njima i plačem - prisetila se Teodora koja ne krije koliko je patila u tom periodu svog života.

- Tada misliš da ti se ceo svet ruši, ali svako prolazi kroz te neke faze. Život će nam davati mnogo puta osobe koja će nam okretati leđa i to su konstantne lekcije. Neko je zaista to i morao da uradi za vas, jer je to bila njegova svrha u vašem životu kako biste nešto naučili i postali jači. Glava gore - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu i time pružila podršku devojčicama koje je prate, a koje sada prolaze kroz slične situacije.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

 

Pevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežama, gde redovno deli sadržaj iz svoje svakodnevice, uključujući i rezultate napornog treninga u teretani, kao i rutine nege lica i tela. Nedavno je na jednoj od navedenih mreža objavila fotografiju nakon treninga, držeći flašicu vode i pozirajući u topu i uskim helankama, ističući svoju vitku figuru i izvajano telo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading