ŠOK SNIMAK MILIĆA VUKAŠINOVIĆA! Evo u kakvom je stanju nakon TEŠKOG PERIODA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović se pojavio u Šimanovcima.

 

 

Roker Milić Vukašinović nedavno se pojavio kao gost u popularnoj emisiji "Brak na neviđeno", što je bio njegov prvi televizijski nastup nakon dugog perioda zdravstvenih problema. Nakon što je prošao kroz tešku borbu za život, Milić je konačno spreman da se vrati svom profesionalnom angažmanu, a njegovo pojavljivanje u ovoj emisiji izazvalo je veliku pažnju javnosti.

On se večeras pojavio u Šimanovcima, a portal Republika bio je pred početak emisije ,,Amidži šou" gde smo zabeležili u kakvom je stanju poznati roker. 

Foto: Republika

Milić Vukašinović

 

U emisiji, Milićeva supruga Suzana otvorila je dušu i podelila svoje emotivno iskustvo tokom suprugove borbe za ozdravljenje. Suzana je istakla da je period Milićevog lečenja bio izuzetno težak za njih oboje, te da su se zajedno hrabro suočili sa svim izazovima koje im je život postavio. Njena iskrena priča o strahu i nadi tokom ovog perioda dodatno je dirnula publiku, pokazujući snagu ljubavi i podrške u najtežim trenucima

.- Ti trenuci dok se on borio za život su za mene bili kao godine. Taj neki loš period je iza nas. Idemo dalje - rekla je Suzana, a potom se rasplakala dok je pričala šta je izgovarala svom dragom kada se uplašila da neće uspeti da ozdravi.

- Ta borba njegova je dugo trajala. U jednom trenutku sam videla da bukvalno posustaje i onda sam mu izgovorila rečenicu: "Zar je moguće da ćeš da me ostaviš, a dogovorili smo se da ćeš do kraja?" - ispričala je Suzana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading