NOVA SENZACIJA U INDIJAN VELSU! Cicipas ispao za 78 minuta!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češki teniser Jirži Lehečka slavio sa 6:2, 6:4.

NOVA SENZACIJA U INDIJAN VELSU! Cicipas ispao za 78 minuta!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Češki teniser Jirži Lehečka ostvario je zapažen uspeh plasiravši se u četvrtfinale Mastersa u Indijan Velsu. Njegova pobeda nad 11. igračem sveta, Stefanosom Cicipasom, rezultatom 6:2, 6:4, trajala je 78 minuta. Ovo je bio treći međusobni duel između češkog i grčkog tenisera, a prvi trijumf Lehečke nad Cicipasom.

U prvom setu, Lehečka je demonstrirao svoju nadmoć, ostvarivši dva brejka i osvojivši ga rezultatom 6:2. Prednost od dva gema zadržao je i u drugom setu, napravivši brejk u trećem gemu i održavajući svoju prednost do kraja seta, zasluženo osvajajući meč.

U četvrtfinalu Mastersa u Indijan Velsu, Lehečka će se suočiti sa pobednikom meča između Amerikanca Bena Šeltona i Italijana Janika Sinera. Ovaj uspeh češkog tenisera sigurno će privući pažnju ljubitelja tenisa širom sveta.

Poraz Stefana Cicipasa skupo je koštao Novaka Đokovića koji je jutros takođe senzacionalno eliminisan od Italijana Nardija, ali će svakako biti zanimljivo videti kako će se turnir dalje odvijati. Masters u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od impresivnih 9.495.555 dolara, što ga čini jednim od najatraktivnijih teniskih turnira.

Ova pobeda Jiržija Lehečke nad Stefanosom Cicipasom je sigurno jedan od najznačajnijih trenutaka u njegovoj karijeri, a pokazuje da se u svetu tenisa često mogu očekivati iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading