(VIDEO) Miloš Timotijević OSTVARIO veliku želju u filmu "Poslednji strelac", pa se POŽALIO: "Snimali smo na 60 stepeni!"

Autor:

Zabava

12.03.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je večeras prošetao crvenim tepihom na premijeri novog ostvarenja Darka Nikolića.

(VIDEO) Miloš Timotijević OSTVARIO veliku želju u filmu "Poslednji strelac", pa se POŽALIO: "Snimali smo na 60 stepeni!"

Foto: ATA Images

Miloš Timotijević

 

 

Beogradska premijera filma "Poslednji strelac" okupila je autorsku i glumačku ekipu, ali i mnogobrojnu publiku i poznate ličnosti koji su došli da podrže novo ostvarenje Darka Nikolića. 

Priča koju potpisuje dobro poznati producentski dvojac Nikola Burovac i Danijel Đurić okupila je velika glumačka imena i prvi put pred kamerama spojila Nenada Jezdića i Miloša Timotijevića.

- Ispunila mi se velika želja da prvi put u ovon filmu sarađujem s Nenadom Jezdićem. Bilo je lako i vrlo jednostavno raditi s njim. Ono što je bilo nezgodno jesu ti odnosi između likova, a saradnja s kolegom je bila dosta lagana. Baš tako sam je i zamišljao - rekao je Timotijević u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: republika

 

 

Glumac je pred našim kamerama otkrio šta ga je privuklo ulozi pripadnika službe, još jednog neprijatelja glavnog junaka inspektora Nenada Kuruzovića (Nenad Jezdić).

- Ima više razloga za to. Ono što je ovde bilo zanimljivo je taj odnos između mene i glavnog lika, kog igra Jezdić. Oni su prijatelji, kumovi, a onda se nešto u mom liku promenilo, dok u njemu ne toliko osim te neke ogorčenosti i tuge koju nosi u sebi. Međutim, taj naš odnos nastavlja svojim tokom, ali se upliću interesi tako da mi je s te strane to bilo zaninljivo - ispričao je glumac.

Snimanje je trajalo svega 15-ak dana, ali je bilo dovoljno fizički naporno iako, kako naglašava, nije menjao svoj izgled. Na ekranu je takav kakav je, ali...

- Ono što je meni izazovno s godinama jeste snimanje na 40, 50, 60 stepeni. To su fizički izazovi i to me sve više nervira - priznao je Miloš.

Republika

Foto: Foto Željka Hajdarević

Na snimanju filma "Poslednji strelac"

Odnos kumova i bivših prijatelja provlači se kroz ceo film na zanimljiv način.

- Dosta često su interesi ispred svega. U istoriji Srbije biti kum nije značilo mnogo, znamo šta se desilo sa Karađorđem i Milošem Obrenovićem, pa onda i posle toga kako su se stvari dešavale. Odnos između mog i Jezdićevog lika je protkan kroz ceo film i to je ono što je meni uzbudljivo. U jednom trenutku se stavlja tačka na taj odnos, ali posao ide dalje - priča Timotijević i dodaje da njegova "životna filozofija" glasi: "Nikad ne mešaj privatno i poslovno".

Šta je još popularni glumac rekao pred kamerama Republike pogledajte u videu na početku teksta.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading