OD PEVAČA DO POLITIČARA: Srpski džet-set na PREMIJERI filma "Poslednji strelac" (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

12.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenim tepihom prošetala je autorska i glumačka ekipa na čelu sa Nenadom Jezdićem.

 

 

Novi akcioni triler "Poslednji strelac" reditelja Darka Nikolića premijerno je prikazan večeras u Beogradu, a crvenim tepihom prošetala je autorska i glumačka ekipa na čelu sa Nenadom Jezdićem.

Sve oči bile su uprte u mnogobrojne poznate ličnosti koje su došle da prve pogledaju ovaj napeti film o inspektoru Nenadu Kuruzoviću, koji nakon smrti supruge uviđa besmisao svog života, provodi dane sa svojim psom Čedom i čita knjige. Sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije, poznati balkanski kriminalac koji je umešan u ubistvo supruge Kuruzovića. 

Miloš Timotijević je ukrao poglede lepšeg pola, Miodrag Miki Krstović je na premijeru svog novog ostvarenja došao sa suprugom, a uzbuđena zbog prve filmske uloge bila je i mlada glumica Aleksandra Belošević koja je istakla da joj je bila čast da sarađuje sa velikim imenima.

Premijernu projekciju ispratili su i glumac i voditelj Stefan Buzurović, Boško Jakovljević, glumci Iva Štrljić, Stevan Piale, Luka Raco, Slobodan Stefanović, Branko Janković, Nataša Marković koja u "Poslednjem strelcu" igra snažnu ženu u invalidskim kolicima. Bili su tu i Vanja Ejdus, Isidora Građanin, pevačica Milena Ćeranić, Slobodan Ćustić, Vladan Savić, ali i političar Dragan Šutanovac.

Svih šest sala bioskopa CineStar u Ada molu bilo je dupke puno znatiželjne publike željne dobre akcije, ali i mnogobrojnih gostiju koji su se uoči projekcije opuštali uz koktele i nastup Borisa Režaka koji je otpevao i naslovnu numeru za film. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading