PRVI SNIMCI SA MESTA TALAČKE KRIZE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Jake policijske snage, sve zabarikadirano - DRAMA! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.03.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naoružani muškarac upao je u autobus na autobuskoj stanici u centru Rio de Žaneira i uzeo 18 talaca, uključujući decu i starije ljude.

PRVI SNIMCI SA MESTA TALAČKE KRIZE NA AUTOBUSKOJ STANICI: Jake policijske snage, sve zabarikadirano - DRAMA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://twitter.com/RuidoEnLaRed

Iz minuta u minut zaoštrava se talačka kriza u Brazilu u centru Rio de Žaneira, na autobuskoj stanici, u kojoj je nepoznati muškarac zatočio čak 18 ljudi, a dvoje kako javljaju tamošnji mediji ranio.

 

 

Kako se vidi na fotografijama koje su objavljene na društvenoj mreži Iks, policija je opklolila čitavu stanicu i sve je zabarikadirano, dok traju pregovori sa oružanim kriminalcem.

 

 

Policija je saopštila da su dve dve osobe upucane. Jedna od žrtava je pogođena tri puta i prebačena je u bolnicu. Muškarac, identifikovan kao Bruno Lima de Kosta Soares, pogođen je u grudi i stomak. Kako navode iz bolnice, on je u životnoj opasnosti.

- Predmetna oblast je već izolovana radi zaštite svih putnika. Čekamo akciju nadležnih na licu mesta - saopštila je policija.

Elitni policijski tim trenutno pregovara na licu mesta, dodali su.

Autobus je parkiran unutar terminala Sao Cristovao, u centru grada. Policijski automobili i kola hitne pomoći mogli su da se vide kako čekaju u blizini autobusa, dok je hiljade putnika zaglavljeno čekajući informacije o planiranom putovanju.

Ljudi intervjuisani na brazilskom TV kanalu Globo Nevs rekli su da su čuli pucnje u terminalu. Dve ranjene osobe prebačene su u obližnju bolnicu, navodi se u saopštenju policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading