ISTRA NAVIJA ZA PARTIZAN! Crno-beli dobijaju KLUB NAVIJAČA IZ HRVATSKE! Stižu iz Rijeke i okoline!

Autor: M. M.

Sport

12.03.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj pao dogovor.

ISTRA NAVIJA ZA PARTIZAN! Crno-beli dobijaju KLUB NAVIJAČA IZ HRVATSKE! Stižu iz Rijeke i okoline!

Foto: twitter.com/FCBBasketball

Baza pristalica Partizana uskoro će biti bogatija za još jedan zvaničan klub navijača koji će biti osnovan u Rijeci, a činiće ga simpatizeri crno-belih iz cele Istre, saopštio je Fudbalski klub Partizan.

Dogovor o osnivanju kluba navijača u Hrvatskoj postignut je na sastanku koji je inicirao bivši fudbaler Partizana Refik Kozić, a kojem su u njegovom odsustvu prisustvovali njegov kum Borislav Krkelić, kao i članovi veteranske sekcije kluba malog fudbala Ribnica iz Rijeke - Milan Rimac i Aldo Stipanov, saopštio je beogradski klub s ponosom.

U Beogradu su bili i Stefano Stipanov, te Slobodan i Boban Mizdak, a ugostili su ih član Upravnog odbora Dragan Trailović, član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan Maja Krstajić i legende beogradskog kluba Rade Zalad, Vlado Čapljić, Miodrag Živaljević i Predrag Tomić.

Goste je pozdravio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj, a uručeni su im i prigodni pokloni.

Foto: FK Partizan

Poseta Humskoj

Pored dogovora oko osnivanja kluba navijača, dogovoreno je i da na budućim međunarodnim utakmicama Partizana bude organizovan dolazak jednog do dva autobusa navijača iz Rijeke i okoline. Takođe, kako navode crno-beli, ostavljena je otvorena i mogućnost organizovanja letnjih i zimskih priprema omladinskih selekcija na Istarskoj rivijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading