PAMETNOME DOSTA! Ivica Kralj ogorčen na NEKE ODLUKE u derbiju!

Autor:

Sport

09.03.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crno-belih izneo svoje viđenje meča protiv Zvezde.

PAMETNOME DOSTA! Ivica Kralj ogorčen na NEKE ODLUKE u derbiju!

Foto: Starsport

Partizan je ispunio misiju i ostao neporažen na Marakani, ali crno-beli imaju za čim da žale.

Vodili su izabranici Igora Duljaja protiv Crvene zvezde s 2:1, iako su loše otvorili meč i u finišu poluvremena morali da jure rezultatski minus, koji je ekspresno anulirao Mateus Saldanja.

Međutim, ni posle vodećeg gola Alda Kalulua, kome je to bio prvenac u večitim derbijima, "parni valjak" je bio u podređenom položaju, pa se na kraju morao zadovoljiti remijem (2:2) u 172. epizodi večitih rivala.

Sportski direktor lidera Superlige Ivica Kralj konstatovao je zadovoljstvo nakon svega viđenog na stadionu "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Ivica Kralj smatra da je Partizan oštećen u derbiju

– Zadovoljan sam utakmicom s obzirom na okolnosti na terenu - rekao je Kralj za Maxbet sport.

Na pitanje o kojim okolnostima je reč, proslavljeni reprezentativac napominje:

– Pa na okolnosti, pametnome dosta.

Crvena zvezda je bila dominantnija po igri i stvorenim prilikama.

– Slažem se. Zvezda je, moram da priznam bila bolja, ali broje se na kraju samo bodovi. Imali smo derbije koji su završavani remijem, a Partizan je bio daleko bolji u njima. Tako je to u fudbalu - kaže Kralj i nastavlja:

– Pa videli ste da smo završili meč sa igračem manje. Ne mogu da pričam mnogo o suđenju jer mi je tek istekla suspenzija. Gledao sam malo Arenu sport, njihovi eksperti kažu da nije bio crveni. Igrali smo pola sata sa igračem manje, svi igrači su dali poslednji atom snage.

Junak Partizana bio je golman Aleksandar Jovanović:

– Da, videli smo zaista svašta. Dosta karambola nekih. Aca je igrač utakmice. Pokazao je po ko zna koji put da je stub ekipe, što golman i treba da bude. Svi momci su dali maksimum i uzeli smo bod.

Prokomentarisao je na kraju i atmosferu na tribinama našeg najvećeg stadiona:

– Verujem da su svi imali priliku da vide ponešto. Bilo je dosta navijača na tribinama, ambijent kakav derbi zaslužuje. I bez obzira na sve, ponovo je pokazao da je jedan od najinteresantnijih u Evropi - istakao je Ivica Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading