NAJLEPŠI PRIZOR SA 172. VEČITOG DERBIJA! Ova SLIKA obišla je celu Evropu! (FOTO)

Autor:

Sport

09.03.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzajamno poštovanje glavnokomandujućih s klupe Crvene zvezde i Partizana.

NAJLEPŠI PRIZOR SA 172. VEČITOG DERBIJA! Ova SLIKA obišla je celu Evropu! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbalski 172. Večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana je završen bez pobednika (2:2), iako su u meču na Marakani oba najtrofejnija srpska kluba imala prednost.

Crno-beli su jurili minus, jer je Uroš Spajić doneo vođstvo šampionu Superlige, da bi posle izjednačenja Mateusa Saldanje, potpuni preokret doneo Aldo Kalulu za 1:2. Konačan rezultat postavio je Šerif Endiaje.

Treba reći da se Zvezda kao nikada pre u derbijima ispromašivala protiv Partizana, koji je na kraju, ipak, poput crveno-belih, bio nezadovoljan zbog ispuštene pobede.

Videli smo fantastičan fudbal, ali ono što je daleko važnije, videli smo i veoma dobru atmosferu sa jedne i druge strane.

 

 

Posebno se to odnosi na jednu scenu po završetku utakmice na Marakani, koja je oduševila i delije i grobare, kao i one "neutralne" fanove koji navijaju za srpski fudbal, a to je bio srdačan zagrljaj Vladana Milojevića i Igora Duljaja.

Nema sumnje da će ova slika obići Evropu koliko večeras, ali i ostati za buduća vremena primer svima kako se ponašaju vrhunski stručnjaci.

Posle 172. Večitog derbija, Partizan je zadržao prvu poziciju na superligaškoj tabeli sa 60 bodova, dok je Zvezda takođe ostala na drugom mestu sa poenom manje.

Izabranici Igora Duljaja u 25. kolu dočekuju kruševački Napredak, dok Crvena zvezda putuje na "Čair", gde će se sastati sa niškim Radničkim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading