DELIJE SU OGORČENE! Otkriven UZROK zašto Zvezda NIJE POBEDILA Partizan! Toga su se mnogi PRIBOJAVALI!

Autor:

Sport

09.03.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostali bez trijumfa protiv najvećeg rivala.

DELIJE SU OGORČENE! Otkriven UZROK zašto Zvezda NIJE POBEDILA Partizan! Toga su se mnogi PRIBOJAVALI!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Partizan u 172. Večitom derbiju, na stadionu "Rajko Mitić", koji je završen nerešenim rezultatom 2:2.

Iako je stvorila trostruko više prilika za postizanje pogotka, ekipa Vladana Milojevića ostala je uskraćena za dva boda, pošto se Duljajev tim odbranio, iako je uz podređeni položaj tokom celog meča, imao i igrača manje posle isključenja Ksandera Severine u drugom poluvremenu.

Ni to nije bilo dovoljno crveno-belima, u čijim redovima su se utrkivali Bukari, Stamenić, Endiaje, Ivanić, mlađani Mimović... ko će propustiti povoljniju priliku za postizanje gola.

Republika

Foto: Starsport

 

Samo je Šerif uspeo od navedenih da se upiše, dok je vodeći gol bio delo kapitena Uroša Spajića (traku preuzeo od povređenog Aleksandra Dragovića, koji je zbog udarca u rame ambulantnim kolima odvežen sa stadiona).

Ipak, još pre meča najvatreniji navijači Crvene zvezde naslućivali su ovakav epilog, a razlog tome bio je deo koreografije pre početka meča.

Naime, zvezdaši su ubeđeni da je koreografija s balonima "štetna" po crveno-bele, što se pokazalo više puta u košarkaškim i fudbalskim mečevima.

Republika

Foto: printscreen/Twitter

 

Tako se na društvenim mrežama pojavila "pobuna" da nije trebalo balone uopšte unositi na stadion "Rajko Mitić", jer imaju kontraefekat na Zvezdine rezultate.

- Baloni su opet odradili svoje. Arhi neprijatelj Crvene zvezde od vremena pa do sad - stoji u komentaru jedne stranice, na šta je usledio odgovor:

- Ja majke mi ne znam kome je palo na pamet da unese balone na tribinu, ja se od prvih oporavio nisam - tužno je konstatovao navijač crveno-belih, aludirajući na maler s balonima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading