BOJAN LEXINGTON PRED DRUGU ARENU OTVORIO DUŠU: Ovaj čovek im je NAJVIŠE NEDOSTAJAO!

Autor: M.P./O.B.

Zabava

09.03.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Vasković pred drugi koncert u Areni priznao da mu je najviše nedostajao Bor Lavević!

BOJAN LEXINGTON PRED DRUGU ARENU OTVORIO DUŠU: Ovaj čovek im je NAJVIŠE NEDOSTAJAO!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nakon što su sinoć održali spektakl u AreniLexington bend večeras će drugim koncertom u nizu prirediti Beograđanima noć a pamćenje.

Pred početak samog događaja, Bojan Vasković sumirao je utiske prethodne večeri.

– Uživamo i dalje. Bilo je fenomenalno komentari su van svih dometa, presrećni smo što je sve ispalo kako smo hteli i da je publika zadovoljna- rekao je frontmen grupe koji nije želeo da otkriva goste koji će ima se pridružiti na bini.

 Neka bude iznenađenjam lepše je tako i bude interesantnije. Uglavnom su to ljudi koji su imali duete sa nama. Uvek nam je drago kada su tu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojan Vasković koncert u Areni

 

Ipak, kada su pripadnici medija pitali da li dolazak Goce Šaulić znači da će Ilda nastupati, jedna član benda se ispalio i tako potvrdio spekulacije.

Iako je Arena bila rasprodata do poslednjeg mesta, nije bilo mnogo kolega koje su došle na koncert što ih nije razočarao.

– Osmi mart je dan kada svi rade i logično je da ne može mnogo kolega da dođe. Svi su nas privatno podržali– tvrdi Bojan.

Na pitanje da li im je neko posebno nedostajao sinoć članovi benda su se zamalo slomili.

– Bor Lavević on je bio čovek koji je sa nama organizovao prošli koncert u Areni i sam ulazak ovde prvo me je asocirao na njega– rekao je Vasković, a Vuksa se nadovezao:

– Sve velike planove koje smo imali planirali smo sa njim i sa njegovim odlaskom se srušio dobar deo našeg sveta i do kraja naših života ostaće deo nas. Numera koju smo posvetili njemu sinoć nismo mogli na bolji način da pokažemo šta nam znači, i voleli bi da se nikada ne zaboravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading