HOROR PRIČA NAŠE GLUMICE! Dok se presvlačila shvatila da ima TEŠKU BOLEST, a kada su je doktori otvorili, zatekli su JEZIVO STANJE i morali su da urade OVO!

Autor:

Zabava

09.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata glumica imala je tešku borbu sa opakom bolesti.

HOROR PRIČA NAŠE GLUMICE! Dok se presvlačila shvatila da ima TEŠKU BOLEST, a kada su je doktori otvorili, zatekli su JEZIVO STANJE i morali su da urade OVO!

Foto: Youtube.com printscreen

Glumica Nađa Rodić, poznata po brojnim ulogama u domaćim serijama, poslednjih godina se povukla iz javnosti, a od 2020. godine nije imala nijednu ulogu. Mnogi su spekulisali da je njen povlačak povezan sa zdravstvenim problemima, a istina je da je Nađa preživela tešku borbu sa opasnim oblikom raka dojke.

- Ta decembarska noć 2013. godine. Bili smo na slavi kod prijatelja. Po dolasku kući, pevušila sam i spremala se za spavanje. Oblačeći spavaćicu, iznenada sam u ogledalu na dojci ugledala ogrebotinu i otok. Noć je prošla u košmaru, sa osećanjem krivice što sam dozvolila sebi da osam godina ne odem na mamografiju - iskreno i otvoreno svedoči Nađa Rodić.

Foto: Youtube.com printscreen

Nađa Rodić

 

Nakon što je postavljena dijagnoza, Nađa se hrabro suočila sa teškom borbu. Operacija koju je obavio dr Pošarac bila je samo prvi korak u nizu lečenja. Nađa je prošla kroz trideset dve hemioterapije, suočavajući se sa najinvazivnijim i najopasnijim oblikom raka dojke. Ipak, uz podršku lekara i svoje snage, uspela je da prevaziđe ovu tešku životnu prepreku.

- Već posle petnaestak dana operisao me dr Pošarac. Imala sam najinvazivniji i najopasniji oblik raka, s mogućnošću metastaza. Trideset dve hemioterapije su iza mene. A život, Bogu hvala, ispred.- govorila je ranije za "Novosti" Nađa.

Foto: Youtube.com printscreen

Nađa Rodić

 

Iako je Nađa Rodić ostvarila značajne uloge u domaćim serijama, poslednjih godina je odlučila da se povuče iz javnosti. Njeni brojni obožavaoci sa nestrpljenjem iščekuju povratak ove talentovane glumice na male ekrane, ali njeni zdravstveni problemi su bili prioritet u ovom periodu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading