BAHATO PONAŠANJE NAŠEG GLUMCA: Milan Kalinić izazvao PANIKU u avionu, osoblje moralo hitno da reaguje!

Autor:

Zabava

04.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Kalinić napravio dramu!

BAHATO PONAŠANJE NAŠEG GLUMCA: Milan Kalinić izazvao PANIKU u avionu, osoblje moralo hitno da reaguje!

Foto: Aleksandar Nalbantjan

Incident na letu između Beča i Beograda doveo je glumca Milana Kalinića u centar pažnje nakon što je odbio da ugasi jednu vrstu tompusa, što je izazvalo reakciju posade aviona.

Portal Republika došao je do papapraco fotke bahatog glumca Milana Kalinića koji je izazvao nezadovoljstvo posade kada je odbio da ugasi jednu vrstu tompusa pre uzletanja aviona sa piste. Kako su svedoci ispričali, članovi posade su više puta zamolili Kalinića da poštuje pravila i ugasi tompus, ali je on nastavio da ignoriše njihove zahteve, već je tvrdio da je nije ni zapalio, već samo držao u ustima. 

Foto: Republika

Milan Kalinić pravio dramu u avionu


Kako situacija nije bila rešena, stjuardese su morale da intervenišu i pokušaju da smire glumca. Ovaj incident izazvao je nemir među putnicima, a neki od njih su iskazali nezadovoljstvo zbog ponašanja Kalinića tokom leta.

Ovaj incident brzo se proširio društvenim mrežama, gde su korisnici izrazili svoje mišljenje o ponašanju glumca Milan Kalinića. Mnogi su osudili njegovo ponašanje i istakli važnost poštovanja pravila tokom letova.

Foto: ATAImages

Milan Kalinić


Incident na letu između Beča i Beograda izazvao je burne reakcije među putnicima i javnošću, podsećajući sve na važnost poštovanja pravila tokom letova. Ovo nije prvi skandal u javnosti koji Milan Kalnić ima, o njegovim ispadima se vrlo često govorilo i u javnosti pisalo. 

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BreDragan

04.03.2024 12:02

Koliko shvatam ovu budaletinu mogu da vaspitaju samo teške batine.

Odgovori 14 0