BRESKVICA DOBILA ODGOVOR TEYA DORE: Predstavnica Srbije munjetivom brzinom uzvratila JAKIM REČIMA!

Autor:

Zabava

03.03.2024

13:31 >> 13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora munjetivom brzinom odgovorila Breskvici javno!

BRESKVICA DOBILA ODGOVOR TEYA DORE: Predstavnica Srbije munjetivom brzinom uzvratila JAKIM REČIMA!

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, rts/printscreen

Srbija je sinoć dobila svog predstavnika za Pesmu Evrovizije 2024. godine koja će se održati u Malmeu,  u Švedskoj. Nakon žestoke konkurencije između pesama koje su nosile izraženu nacionalnu obojenost, Teya Dora je trijumfovala sa numerom "Ramonda", pobedivši tako u "ratu" dve pesme.

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs, ST/Nemanja Pančić

Breskvica i Teya Dora

 

Nakon što se Anđela Ignjatović Breskvica oglasila na Instagramu, njoj je Teya Dora munjetivom brzinom odgovorila preko storija. 

- Puno mi je srce što smo bile jedna drugoj podrška kroz celo ovo takmičenje. Hvala - napisala je Teodora na Instagram profilu i ostavila emotikone belih srca, pa se zahvalila Breskvici. 

Foto: Instagram.com

Teya Dora odgovorila Breskvici

- Dobro jutro dragii moji, javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj drgaoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi - napisala je Breskvica i dodala:

- Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam, voli vas vaša Breskvica.

Ukupno gledano, sinoćnje finale Pesme za Evroviziju izazvalo je brojne reakcije javnosti, a reakcija Anđele Ignjatović Breskvice na društvenim mrežama dodatno je istakla značaj ovog događaja u domaćoj muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading