SLAVILO SE DO DUBOKO U NOĆ: Nakon trijumfa u velikom derbiju usledilo je zasluženo opuštanje! Prava "ludnica" se očekuje na proslavi šampionske titule! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.03.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda u derbiju uvek ima posebnu draž.

SLAVILO SE DO DUBOKO U NOĆ: Nakon trijumfa u velikom derbiju usledilo je zasluženo opuštanje! Prava "ludnica" se očekuje na proslavi šampionske titule! (VIDEO)

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

Brus, grad koji se nalazi na obroncima planine Kopaonik u subotu 2. marta bio je u epicentru fudbalskih zbivanja, s obzirom da je u okviru 17. kola Prve rasinske okružne lige odigran derbi u kojem su se sastali OFK Kopaonik 1931, aktuelni lider navedenog takmičarskog ranga i FUD, ekipa koja i pored činjenice da se u ovom momentu nalazi daleko od borbe za šampionski pehar, nije olako želela da prepusti bodove velikom gradskom rivalu.

 

Derbi je doneo sve ono što ovakva utakmica može da pruži. Viđena su tri pogotka, veliki broj prilika, oštri startovi, tenzije koje su u određenim momentima mogle i da pređu granice sportskog nadmetanja, ali je oko 350 ljubitelja fudbala ipak na kraju moglo zadovoljno da napusti tribine stadiona Sportskog centra "Brus", objekata kojim se ne bi postideli ni klubovi daleko viših takmičarskih rangova.

Kada je reč o samom susretu, domaćin OFK Kopaonik 1931 je zasluženo stigao do trijumfa rezultatom 2:1, a u listu strelaca su se upisali Marjan Nikolić, popularni Ze Roberto u 30. minutu i Predrag Vukojević koji je mrežu rivala zatresao sedam minuta kasnije.

Jedini pogodak za "goste" delo je Nenada Nikolića koji je u poslednjim trenucima meča, sjajnim udarcem sa oko 25 metara zatresao mrežu momaka u zeleno-beloj sportskoj opremi.

Nakon susreta usledilo je sasvim zasluženo slavlje fudbalera, stručnog štaba i rukovodstva OFK Kopaonika 1931, a na osnovu snimka koji su nam ekskluzivno prosledili iz redova zeleno-belih, vidi se da je slavlje trajalo duboko u noć, ali i da je štimung bio na šampionskom nivou.

 

 

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe za bodove, ekipa OFK Kopaonika 1931, koja u ovom momentu ima ostvareni skor od 15 pobeda i po jednog remija i poraza i gol količnik 55:9, narednog vikenda na svom terenu dočekuje trenutno četvrtoplasirani Mačkovac, dok će gradski rival FUD probati da stigne do desetog ovosezonskog trijumfa na gostovanju u Pejovcu gde će se sastati sa ekipom Gradine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading