POSTOJI NEŠTO ŠTO JE VAŽNIJE OD RIVALSTVA: Na obostrano zadovoljstvo - "stara dama" uspostavila saradnju sa jesenjim šampionom!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je podređeno razvoju fudbala u Valjevu.

POSTOJI NEŠTO ŠTO JE VAŽNIJE OD RIVALSTVA: Na obostrano zadovoljstvo - "stara dama" uspostavila saradnju sa jesenjim šampionom!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Do nastavka takmičenja u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana, kao i u Kolubarskoj okružnoj ligi, nije preostalo mngo vremena, a poslednji dan meseca febrauara 2024. godine svakako će biti upisan zlatnim slovima u nalima valjevskog fudbala.

 

Naime, Budućnost Krušik 2014 iz Valjeva, učesnik Srpske lige Zapad, obelodanio je uspostavljanje strateške saradnje sa ekipom Junior Novog Naselja, članom Kolubarske okružne lige.

Tim povodom klubovi su se javnosti obratili saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- U cilju podsticanja razvoja fudbala u Valjevu, FK Budućnost Krušik ovom prilikom svečano objavljuje početak strateške saradnje sa ambicioznim klubom FK Junior Novo naselje iz našeg grada, inače jesenjim prvakom Kolubarske okružne lige, koji stremi ka plasmanu u viši rang naredne sezone, a to je Kolubarsko-mačvanska zona - stoji na početku saopštenja, a zatim se dodaje:

- Nakon nedavno odigrane pripremne utakmice između ova dva kluba, čelni ljudi istih su na sastanku koji je protekao u izuzetno prijateljskoj atmosferi, dogovorili sve detalje oko buduće saradnje, koja podrazumeva obostranu korist, sa namerom da u takvom simbiotskom odnosu i jedni i drugi izvuku najbolje benefite i time potpomognuti nastave sa jurenjem svojih ambicija i ciljeva.

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Da se ipak zna ko je "stariji"

 

Na kraju saopštenja se ističe:

- Ovim potezom, "Stara dama" nastavlja da razvija dobre odnose sa lokalnim klubovima, sa ciljem koji prevazilazi sve okvire rivalstva, a to je zajedničko dobro, dobro za naš grad i našu decu.

Treba napomenuti da ekipa Budućnosti Krušik 2014 već duži niz godina ima uspostavljenu saradnju sa školom fudbala Tešnjar koja se u više navrata pokazala kao pun pogodak.

Za kraj, kada je reč o pometunom prijateljskom meču između klubova iz istog grada, mora se nagalsiti da je valjevski srpskoligaš na stadionu u Donjoj Grabovici ostvario trijumf rezultatom 2:1, a u strelce su se upisali Đurić i Stojanović za ekipu Budućnosti Krušik 2014, dok je jedini pogodak za Junior Novo naselje, delo Miletića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading