OTKRIVENA TAJNA FUDBALSKOG SUPERSTARA: Nakon decenije i po istina je izašla na videlo - evo šta ga je sprečilo da tokom karijere ponese dres srpskog kluba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.03.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudni su putevi fudbalski...

OTKRIVENA TAJNA FUDBALSKOG SUPERSTARA: Nakon decenije i po istina je izašla na videlo - evo šta ga je sprečilo da tokom karijere ponese dres srpskog kluba!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jedinstva iz Gornje Gorevnice godinama unazad takmiče se u okviru Moravičke okruže lige, a iza sebe imaju prilično turbulentnu polusezonu u kojoj nisu zabeležili očekivana ostvarenja na terenu.

 

Skorom od dve pobede, isto toliko remija i 11 poraza i ukupno osam osvojenih bodova, u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa 14. pozicije, mesta koje po okončanju ligaških borbi vodi u niži takmičarski rang.

Međutim, rukovodstvo Jedinstva iz Gornje Gorevnice je jednom objavom na zvaničnom Instagram nalogu kluba, podiglo veliku prašinu u srpskim fudbalskim krugovima. Obelodanjena je istina koja se "krila od javnosti" više od decenije i po, a u centru zbivanje jeste slavni brazilski fudbaler i osvajač dva svetska prvenstva, Kafu.

Naime, kako klub penosi, nekadašnji član između ostalih i Sao Paola, Rome i Milana je izjavio:

- Menadžer mi je u autu rekao: "Idemo u Gorevnicu" na probu". Međutim, lokalni meštani su nam negde u naselju Petronijevici rekli da Nenad Mačak igra na poziciji desnog beka i znali smo obojica da u tom klubu nema mesta za mene. Okrenuli smo auto kod doma na raskrsnici i vratili se Ibarskom magistralom u Beograd, na aerodrom.

Foto: FK Jedinstvo Gornja Gorevnica

Objava kluba koja je podigla prašinu u sportskim krugovima

 

Naravno, reč je o šali i dobrom radu klupskog marketinga koji je ovim potezom uspeo na društvenim mrežama da skrene pažnju sportske javnosti na sebe.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove u okviru Moravičke okružne lige, ekipa Jedinstva u odlučujuće prolećne borbe ulazi utakmicom u Čačku gde će se sastati sa ekipom Lugovi. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Jedinstva rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading