BRESKVICA POČELA SA PROVOKACIJAMA: Reči koje je uputila nakon DEBAKLA, napravile OPŠTU POMETNJU!

Autor:

Zabava

03.03.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica počela da bljuje vatru!

BRESKVICA POČELA SA PROVOKACIJAMA: Reči koje je uputila nakon DEBAKLA, napravile OPŠTU POMETNJU!

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Srbija je sinoć dobila svog predstavnika za Pesmu Evrovizije 2024. godine koja će se održati u Malmeu, u Švedskoj. Nakon žestoke konkurencije između pesama koje su nosile izraženu nacionalnu obojenost, Teya Dora je trijumfovala sa numerom "Ramonda", pobedivši tako u "ratu" dve pesme.

Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica izazvala je burne reakcije na Instagram profilu, jer je objavila snimak za kog su mnogi pomislili da je otvorena provokacija. Naime, Breskvica je podelila trenutak sa prošle finalne noći ,,Pesme za Evroviziju" na kom se vidi da je pogrešila zastavicu, pa umesto redni broj, ona je mahala sa logom PZE. 

Foto: ST/Dragan Kadić,ST/Nemanja Pančić

Anđela Ignjatović Breskvica i Teya Dora

 

Međutim, to ne bi bilo ništa pogrešno, da nije napisala sledeće reči, za koje su mnogi pomislili da je uputila provokaciju hejterima:

- Nekad smo inteligentni, a nekada malo manje - napisala je Breskvica. 

 

Mnogi su pomislili da je ovo upućeno kao glavna provokacija, budući da nije ona pobedila, mada se jasno vidi da se našalila na sopstveni račun. 

Podsetimo, u konkurenciji su bile pesme Teye Dore "Ramonda" i Breskvice "Gnezdo orlovo". Iako je Breskvica osvojila znatno više glasova publike, Teya Dora je bila favorit većeg broja članova žirija, što je na kraju presudilo. Zanimljivo je da je jedna od članica žirija, Sajsi MC, dodelila "Gnezdu orlovom" nula poena, dok je Dejan Petrović Breskvici dao maksimalnih 12 poena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ranko

03.03.2024 20:52

Pa upravu je