EVO ZA KOGA GLASAJU POZNATI NA PZE: Naše najveće zvezde dale svoj SUD, njih žele da vide na Evroviziji!

Autor:

Zabava

01.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge poznate ličnosti podržale su svoje kolege na takmičenju "Pesma za Evroviziju"!

EVO ZA KOGA GLASAJU POZNATI NA PZE: Naše najveće zvezde dale svoj SUD, njih žele da vide na Evroviziji!

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic/Nemanja Pancic

Talentovana pevačica Teya Dora sinoć je prošla u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda", za koju je danas izbacila i spot. Teya Doru su podržale mnoge javne ličnosti, a ona nam je sinoć otkrila neke od njih - radi se o Anastasiji Gudelj, Igoru Paniću Nućiju, Mihajlu Veruoviću Vojažu, Relji Popoviću, Nikoliji Jovanović, a posebno joj je značila i podrška Seke Aleksić, koju ne zna lično ali joj je uputila najlepše reči.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora

Seka Aleksić je pored Teya Dore, podržala i Anđelu Ignjatović Breskvicu, koju su najglasnije podržali Sloba Radanović, Svetlana Ceca Ražnatović i Veljko Ražnatović, između ostalih. Breskvici su svoj glas dale i Milica Zavetnica, kao i Danica Crnogorčević, ali i najbolja prijateljica Ema Radujko, koja je podržala i Teya Doru.

Sanja Vučić, koja je dva puta predstavljala Srbiju na "Evroviziji", podržala je i Breskvicu i Teya Doru.

Republika

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica

Marija Šerifović nije želela da otkriva svoje favorite, ali je nahvalila nastup nekadašnje učesnice takmičenja "Zvezde Granda", Zorje Pajić. Zorju je podržao i Luk Blek, koji je nahvalio i Konstraktu, ali i druge učesnike poput Teya Dore, Filipa Baloša... Više gorepomenutih ličnosti je oduševio i Konstraktin nastup. 

Republika

Foto: RTS

Konstrakta

Jelena Karleuša je, kao i uvek, jasno iskazala svoj stav. Ona je prema Breskvici bila nemilosrdna, te istakla da joj je karijera završena, a javno je podržala Teya Doru, Lenu Kovačević, Zorju, kao i Džordžija.

Mladog Džordžija je podržao i njegov prijatelj i kolega Sergej Pajić, kao i muzičari iz takmičenja u kojem se proslavio, a koje sad vodi.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džordži

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading