OŽIVELA TEYA DORINA RAMONDA! Pevačica konačno izbacila SPOT: Svetlo sija u tami i ona ne može nikad da ga ugasi! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su čekali da vide Teya Dorinu viziju, a publika se oduševila kad je videla spot!

OŽIVELA TEYA DORINA RAMONDA! Pevačica konačno izbacila SPOT: Svetlo sija u tami i ona ne može nikad da ga ugasi! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/Teya Dora

Teya Dora (Teodora Pavlovska), talentovana pevačica koja je sa pesmom "Ramonda" ušla u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju", objavila je danas spot za ovu pesmu, koja je vrlo brzo očarala publiku.

Na samom početku spota stoji sledeći natpis na engleskom jeziku:

- Svetlo sija u tami i tama ne može nikad da ga ugasi.

Potom vidimo Teya Doru koja leži na steni, koja je slična onoj koju je imala na sceni PZE i prati svetlo, koje je vodi do planine. Mnogi su pomislili da se radi o planini Rtanj, na kojoj raste cvet Natalijina ramonda, koji je inspirisao Teya Doru da napiše ovu pesmu. Na samom kraju spota vidimo cvet koji oživljava.

Natalijina ramonda, cvet feniks, koja se nosi na reveru uoči i na Dan primirija koji se obeležava 11. novembra, predstavlja simbol stradanja i pobede srpskog naroda.

Natalijina ramanoda postala je simbol srpskog stradanja u Velikom ratu, kada je Srbija izgubila 1,24 miliona ljudi, odnosno 28 odsto celokupnog stanovništva koje je imala po popisu iz 1914. godine, kao cvet feniks, budući da može da oživi i kada se potpuno osuši. 

Upravo ovo je inspirisalo Teya Doru da napiše pesmu, o čemu je više puta pričala, a reakcije publike na spot su i više nego pohvalne za mladu pevačicu.

"Spreman spot za Evrovizijski kanal, sve je spremno za pobedu", "Želim da naučim sprski, da bih bolje razumeo ovu pesmu", "Ona treba da nas predstavlja na Evroviziji", "Da se Teya Dora rodila u Americi, Lejdi Gaga bi radila u Meku i to je tako", "Ovo je kao božanski hor anđela", samo su neki od komentara ljudi, koji su oduševljeni pesmom i spotom.

Republika

Foto: Youtube.com/Teya Dora

Spot za pesmu "Ramonda"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading