TEYA DORA O ANASTASIJINOJ PODRŠCI, ODGOVORILA BRESKVICI: I moja pesma ima srpske motive! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

29.02.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teya Dora nakon nastupa otvorila dušu, otkrila šta misli o Breskvicinim komentarima!

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, nastupila je večeras pod rednim brojem 11 u drugom polufinalu "Pesme za Evroviziju", i sve oduševila izvedbom pesme "Ramonda". Nakon nastupa, Breskvica je dala intervju za okupljene medije, među kojima je i ekipa portala Republika.

- Breskva je jedan od mojih favorita, Zorja takođe... Svi su fenomenalni. "Ramonda" ima više značenja, ali ja volim da je vidim kao "srpski feniks", iz velike patnje možeš da izađeš kao pobednik - rekla je Teya Dora, pa progovorila o podršci kolega:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora oduševila publiku

- Anastasija me je podržala, naravno da sam videla, nas dve smo koleginice, radila sam joj dve pesme, obožavam Anastasiju, obožavam Cecu, hvala joj mnogo. Mnogo kolega me je podržala. Seku Aleksić ne znam lično, ali je podržala i Breskvicu i mene. Nući, Vojaž, Relja, Nikolija... Sara... Sa Sarom sam se i čula - rekla je Teya Dora, pa dodala:

- Držim rekord u slušaocima na Spotifaju sa pesmom "Džanum", hvala svima stvarno. Prijavila sam se jer sam dobijala mnogo poruka.

Ona je progovorila o ranijim Breskvicinim izjavama da treba da predstavlja Srbiju jer njena pesma ima srpske motive.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Teya Dora nakon nastupa

- Osoba koja predstavlja Srbiju je iz Srbije, samim tim ima nešto srpsko. I moja pesma ima takođe nešto, melodiju koja je srpska, ali je prekomponovana sa modernim aranžmanom, ali što da ne. Lepa je to izjava, mi smo ranije slali takve pesme i dobro prolazili - dodala je ona.

- Nisam pesmu "Džanum" posvetila dragoj osobi, ali volim da je slušam kad sam tužna. Ja sam emotivna, može da me rastuži svašta - poručila je Teya Dora za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading