DA LI ĆE NAS ONA PREDSTAVLJATI NA EVROVIZIJI? Svi poludeli nakon Teya Dorinog nastupa, a ovaj detalj krije MOĆNU SIMBOLIKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica oduševila publiku, svi bruje samo o jednom!

DA LI ĆE NAS ONA PREDSTAVLJATI NA EVROVIZIJI? Svi poludeli nakon Teya Dorinog nastupa, a ovaj detalj krije MOĆNU SIMBOLIKU! (FOTO)

Foto: RTS

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, izvela je večeras svoju pesmu "Ramonda" na velikoj sceni takmičenja "Pesma za Evroviziju", u drugoj polufinalnoj večeri. Kao što je obećala, Teya Dora je na sceni imala rekvizite - stene, koje imaju moćnu simboliku. Naime, cvet Natalijina ramonda, cvet feniks, koja se nosi na reveru uoči i na Dan primirija koji se obeležava 11. novembra, predstavlja simbol stradanja i pobede srpskog naroda, a raste upravo iz stene.

Republika

Foto: RTS

Teya Dora

Natalijina ramanoda postala je simbol srpskog stradanja u Velikom ratu, kada je Srbija izgubila 1,24 miliona ljudi, odnosno 28 odsto celokupnog stanovništva koje je imala po popisu iz 1914. godine, kao cvet feniks, budući da može da oživi i kada se potpuno osuši.

Teya Dora je bila obavijena maglom, a publiku je oduševio i njen glas. "E, ovo je pobedica", "Teya Dora pokidala", "Ona treba da nas predstavlja na Evroviziji", "Ljudi, pošaljimo ovo", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Republika

Foto: RTS

Publiku je raspametio Teya Dorin nastup

Korisnici društvenih mreža su ranije primetili da Teya Dora nosi broj 11 u 2. polufinalu Pesme za Evroviziju, dok se pesma "Ramonda" posvećuje Danu primirja u Prvom svetskom ratu, koji se obeležava 11. novembra. Teya je naglasila da je broj 11 prisutan u njenom stvaralaštvu od samog početka, što je izazvalo interesovanje javnosti.

Teya Dora je izjavila da je mesecima konstantno suočena sa brojem 11, čak i u sitnicama poput vremena slanja pesme na konkurs. Numerolozi tvrde da brojevi poput 11 11 predstavljaju poruke od anđela iz univerzuma, simbolizuju manifestaciju, priliku i ljubav srodnih duša, što je dodatno uzbudilo pristalice Teye Dore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Komentator

01.03.2024 17:36

Bio sam ubeđen da je feniks ptica a ne cvet!