ANABELA ATIJAS I NINA ĐOGANI IMALE UDES! Završile u Urgentnom centru! Evo u kakvom su stanju!

Autor:

Zabava

29.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sa ćerkom doživela nezgodu!

ANABELA ATIJAS I NINA ĐOGANI IMALE UDES! Završile u Urgentnom centru! Evo u kakvom su stanju!

Foto: ATA Images, RINA

Pevačica Anabela Atijas i njena ćerka Nina Đogani imale su večeras udes! Kako Republika saznaje, one su odmah prevezene u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć.

Kako smo uspeli da saznamo, ćerka Nina je povređena tokom saobraćajke, pa je u bolnici rađeno nekoliko testova i pregleda i u trenutku nesreće se nalazila na mestu suvozača.

- Nina je bila suvozač,poslata je kod neurohirurga koji je tražio skener glave. Uputio je kod hirurga i ortopeda. Sa hiruršske strane nema ništa, a kod ortopeda na kraju nije bila - rekao nam je izvor iz bolnice. 

Foto: Shutterstock, ATA Images

Nina Đogani i Anabela Atijas

 

 S druge strane, Anabela Atijas nije imala povrede, što je i potvrdila na pregledu. Za sada nije poznato gde su se majka i ćerka uputile i kako je došlo do nesreće.

Inače Anabela je nedavno u jednom intervjuu pričala koliko je vezana za ćerke. 

- Ja sam to čudo, bila sam na dnu! Zdravstveno sam bila jako loše, raznorazne bolesti su mi se dešavale. Propadala sam u svakom smislu te reči i digla sam se kao Feniks iz pepela i sad sam bolje nego ikada. Deca su me uvek nekako vraćala i nisam dala sebi da padnem skroz. Ipak, kad sam dotakla dno shvatila sam neke stvari. To koliko je porodica važna i koliko su deca nešto posebno. Danas smo nerazdvojne i one su meni kao drugarice. Imamo mnogo razumevanja jedne za druge i ne damo da nam niko sruši ovo što smo izgradile - rekla je pevačica. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading