OBRADOVIĆEVA PRVA REAKCIJA POSLE POBEDE! Moćne REČI trenera Partizana!

Autor:

Sport

29.02.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli upisali 13. trijumf u Evroligi.

OBRADOVIĆEVA PRVA REAKCIJA POSLE POBEDE! Moćne REČI trenera Partizana!

Foto: Starsport

Blistao je Željko Obradović, trener Partizana, posle velike pobede njegovog tima nad bivšim šampionom Evrope Efesom rezultatom 100:90.

Klub iz Humske je na ovaj način prekinuo seriju poraza i došao do 13. pobede, kojom je ponovo uhvatio priključak za plasman u plej-of najelitnijeg evropskog takmičenja.

- Pobedili smo odličan tim i to sjajnom košarkaškom utakmicom. Hvala navijačima dali su nam energiju. Oni su nam veoma važni. Zbog njih smo veliki klub. Čestitam igračima. Uradili su sve, protiv odličnog tima. Pametno smo igrali u napadu. Efes je pogađao skoro sve imali su individualan kvalitet, ali smo igrali i dobro u odbrani. Mali detalji su odlučivali - rekao je Obradović posle utakmice za TV Evrolige.

Foto: Starsport

 

Partiju karijere u dresu Partizana odigrao je Aleksa Avramović sa 30 poena, značajnu pomoć imao je u Zeku Ledeju koji je meč završio sa 21 poenom.

Ništa manje zasluge idu na račun Danila Anđušića koji je probudio crno-bele u drugom poluvremenu s trojkama i meč završio sa 15 poena, dok je kapiten Kevin Panter ubacio jedan više i, takođe, dao veoma veliki doprinos novom uspehu.

Klub iz Humske u 28. kolu Evrolige gostuje Olimpiji u Milanu, a taj meč je na programu 8. marta od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading