HIT PAPARACO OLIVERE KOVAČEVIĆ! Pogledajte uz čiju pesmu ĐUSKA u bekstejdžu Pesme za Evroviziju! (VIDEO)

Autor: P.R. / B. P. M.

Zabava

29.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica razdrmala Oliveru Kovačević!

 

 

Večeras se održava drugo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju", a nastupala je i Kat Dosa, mlada meleskinja iz Čačka, koja je izvela pesmu "Tajni začin". Kat je imala zanimljiv nastup. Pojavila se kao zarobljena ptica u kavezu, imala je perjanu haljinu, a oko nje se dešavao pravi cirkus.

Sve ovo je iz bekstejdža posmatrala Olivera Kovačević, nekadašnja glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTS. Uspeli smo da je usnimimo kako đuska i peva pesmu "Tajni začin" i snima reakcije.

Republika

Foto: RTS

Kat Dosa izvodi "Tajni začin"

Kat je pre izlaska na scenu dala intervju za Republiku i otkrila kako se oseća.

- Mnogo sam se dugo spremala, svi mi daju podršku, svi smo se produkcijski trudili da napravimo nešto predobro. Ima mnogo izvođača, svako ima neki tajni začin. Iskreno, tajni začin za sve nas je kreativa večeras i energija. Pesme ističu da smo svi drugačiji i da treba da težimo svojim ciljevima. Tek sam na početku i volela bih da imam još prilika da pokažem šta sve umem u modnom smislu - rekla je mlada pevačica, pa je dodala:

- Rođena sam u Južnoj Africi. Tata mi je iz Čačka, a mama iz Portugala, tamo sam živela dve, tri godine, a živela sam i u Rusiji. Dugo nisam bila u Čačku i kad god imam slobodnog vremena odem tamo. Pozdrav za sve moje profesore tamo koje volim, zaista su divni. Čačak je poseban za mene zbog toga što je tu porodica i mnogo volim pečenje! Svašta me veže za ovu zemlju, a nadam se da će i muzička karijera! 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kat Dosa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading