CRNO-BELA PORODICA! Fudbaleri Partizana došli da PODRŽE Obradovićev tim! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.02.2024

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest prvotimaca fudbalskog kluba iz Humske.

CRNO-BELA PORODICA! Fudbaleri Partizana došli da PODRŽE Obradovićev tim! (VIDEO)

Foto: Starsport

U Areni se igra meč 27. kola Evrolige između Partizana Efesa, atmosfera je nabijena uzbuđenjem dok navijači pružaju ogromnu podršku košarkašima.

U ovom mnoštvu od preko 20.000 grobara, primećeno je prisustvo dvojice fudbalera Partizana, Bibarsa Natha i Leonarda Ovusua, koji su došli da pruže podršku kolegama iz košarkaške sekcije.

Ovaj gest nije iznenađenje s obzirom da je Izraelac Bibars Natho već bio čest gost na utakmicama košarkaškog kluba, dok je novajlija iz Gane, Leonardo Ovusu, "debitovao" u Areni nakon nedavnog dolaska u Partizan.

Nije neuobičajeno da fudbaleri podrže košarkaše, a ovog puta Duljajevi izabranici su se našli na tribinama kako bi navijali za svoje kolege.

Ovo nije prvi put da fudbaleri pružaju podršku košarkašima, jer su i ranije fudbaleri Partizana bodrili pulene Željka Obradovića, a čak je i trener fudbalske sekcije, Igor Duljaj, prisustvovao evroligaškim utakmicama. Takođe, nije retkost ni da košarkaši posete stadion Partizana i prate fudbalske utakmice u Superligi Srbije.

Košarkaši Partizana se trenutno bore za plasman u plej-in fazu Evrolige, a pred ovaj meč sa Efesom imali su skor od 12 pobeda i 14 poraza. Sa druge strane, fudbaleri Partizana se pripremaju za žestoku borbu za šampionsku titulu u Superligi, a 9. marta na stadionu Crvene zvezde igra se 172. Večiti derbi koji bi mogao da odluči budućeg šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading