HAOS POSLE PORAZA! Partizan OBJAVIO snimak! Sve izašlo na VIDELO - pljuštale UVREDE, čulo se LUPANJE u tunelu! Direktor MORAO da reaguje! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli poraženi u dramatičnoj završnici.

HAOS POSLE PORAZA! Partizan OBJAVIO snimak! Sve izašlo na VIDELO - pljuštale UVREDE, čulo se LUPANJE u tunelu! Direktor MORAO da reaguje! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su trojkom u poslednjoj sekundi od Bajerna u 26. kolu Evrolige, a potom se pojavio snimak na kojem se vidi da je u verbalni sukob sa navijačima crno-belih ušao direktor "parnog valjka" Dušan Karavesović.

Francisko je pogodio šut za tri poena na 1,1 sekundu pre kraja, dodatno zakomplivavši put crno-belih do plasmana u plej-in. Sada i Top osam izgleda daleko za klub iz Humske, iako su pre nekoliko kola imali daleko veće izglede da se plasiraju tamo.

Ono što je sigurno da grobari neće oprostiti svojim ljubimcima ovaj kiks, što se videlo i po završetku meča u Areni. Naime, poljski reprezentativac Mateuš Ponitka se umalo sukobio sa jednim od navijača, dok je igračima ispred tribine sa vatrenim navijačima "očitana" bukvica.

Mogli su se čuti povici i da neki od igrača odlaze, a na snimku koji se pojavio na zvaničnom Jutjub kanalu Partizana, vidi se i direktor crno-belih Dušan Karavesović, koji je ušao u verbalni sukob sa grobarima.

Bilo je uvreda na račun igrača, a kako je protekla završnica ovog meča, najbolje možete videti na pomenutom snimku.

Podsetimo, Partizan za vikend igra protiv Igokee u Laktašima (u nedelju, 11. februara u 17 sati), a potom ih čeka put u Niš gde se sledeće sedmice od srede do subote igra završnica Kupa "Radivoja Koraća".

Evroliga se nastavlja poslednjeg februarskog dana, kada u Arenu stiže Efes. Ipak, svi navijači crno-belih se nadaju da će njihovi ljubimci pokazati reakciju i da će prekinuti katastrofalni niz od pet uzastopnih poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading