OBRADOVIĆ PREUZIMA KRIVICU NA SEBE! Nismo smeli da DOZVOLIMO OVO!

Autor:

Sport

08.02.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana podvukao crtu posle poraza od Bajerna.

OBRADOVIĆ PREUZIMA KRIVICU NA SEBE! Nismo smeli da DOZVOLIMO OVO!

Foto: Starsport

Crno-beli su još jednom poklekli u neizvesnoj završnici. Trojka Silvajna Franciska (79:78) je zarila "nož u srce" navijača regionalnog šampiona.

Zato je bilo jasno i da trener Željko Obradović nije došao previše raspoložen na konferenciju za medije.

- Ne znam šta da kažem. Imali smo utakmicu u rukama. Ko zna koju tokom ove sezone, ali ostali smo bez pobede. Desila nam se ista priča kao i u Bolonji. I tada smo imali pobedu u rukama, ali nismo bili dovoljno pametni da je privedemo kraju, na način na koji smo želeli. Protiv Virtusa smo izgubili zbog naših grešaka, sada i protiv Bajerna. Da su igrači bili pod stresom ne bi imali prednost sve vreme. Tražio sam da se pravi prekršaj, ali se to nije desilo. Isto sam tražio i u Bolonji na dva razlike, ali…. Ne želim da svaljujem krivicu na igrače. Moja je odgovornost - rekao je Obradović pred novinarima.

Republika

Foto: Starsport

 

Najtrofejniji evropski stručnjak je preuzeo na sebe krivicu zbog 14. poraza ove sezone u najelitnijem klupskom takmičenju.

- Imali smo dobre momente, imali smo i loše. Na žalost, u samoj završnici smo ispustili pobedu koju smo imali u rukama, nismo smeli da dozvolimo šut za tri poena, morali smo da napravimo prekršaj, nismo i to je to. Nismo prepoznali nekoliko dobrih situacija, a krivica je ponavljam moja.

Priznao je da će ozbiljno razmisliti o narednim koracima u Partizanu.

- Kao trener i stručni štab dajemo sve od sebe. Naravno da se posle serije poraza zapitam šta dalje. Proveli smo nekoliko sati u dvorani posle Splita, radili smo, analizirali. Šta dalje, dokle…. To su pitanja koja sebi postavljam. Neke stvari nisu dobre, apsolutno nisu dobre. Sešću sa ljudima iz stručnog štaba, da vidimo šta nam je činiti - istakoa je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading