NAVIJAČI, SADA SE POKAŽITE: Kupovinom članske karte obezbeđujete svoje mesto na tribini i pomažete voljenom klubu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika akcija kluba iz Požege.

NAVIJAČI, SADA SE POKAŽITE: Kupovinom članske karte obezbeđujete svoje mesto na tribini i pomažete voljenom klubu!

Foto: FK Rampa Požega

Fudbaleri Rampe iz Požege jesenji deo šampionata u okviru Zlatiborske okružne lige okončali su na visokoj petoj poziciji i svakako će i pored trenutnog bodovnog zaostatka, u nastavku takmičenja pokušati da se umešaju i u borbu za sam vrh tabele.

 

Popularni "rampaši" su tokom 14 prvenstvenih duela ostvarili skor od devet pobeda i pet poraza, i sa ukupno 27 osvojenih bodova tokom proleća kreću u poteru za jesenjim liderom, ekipom Lazarice koja u odlučujuće borbe ulazi sa 1 bodova suficita u odnosu na sastav iz Požege.

I dok se fudbaleri pripremaju za nastavak borbe za bodove, rukovodstvo kluba je organizovalo važnu akciju od koje se očekuje da bude prihvaćena među navijačima.

Naime, klub je u prodaju pustio članske karte, a svi koji se odluče za kupovinu istih, pored činjenice da obezbeđuju sebi mesto za praćenje mečeva svog voljenog kluba, istovremeno finansijski pomažu sportskom kolektivu iz Požege koji će za tri godine proslaviti jubilej, dve decenije postojanja.

Foto: Privatna arhiva

Zajednički ka novim ostvarenjima

 

Istovremeno, svi budući članovi kluba, kupovinom članske karte sebi će pribaviti i dodatne pogodnosti o kojima će tek biti reči.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Rampe iz Požege u premijernom prolećnom susretu gostuje u Kremni ekipi Tare. Prvi ovosezonsk iduel dve ekipe pripao je sastavu iz Požege koji je nakon prave oleade slavio rezultatom 5:3.

Takođe treba istaći da je pred članovima Zlatiborske okružne lige i meč 14. takmičarske runde koji je trebao da se odigra poslednjg vikenda meseca novembra, a koji je usled loših vremenskih prilika odložen za predstojeće proleće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading