POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nakon dresa Reala i Srbije, mladi napadač će predstavljati tas na vagi u borbi za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šestomesečnog izleta vraća se na "Bubanj".

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Nakon dresa Reala i Srbije, mladi napadač će predstavljati tas na vagi u borbi za šampionski pehar!

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

Fudbaleri kragujevačke Šumadije 1903 prvi deo šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške, okončali su na visokoj četvrtoj poziciji, ali i sa priličnim bodovnim deficitom u odnosu na lidra takmičenja.

 

Klub koji je septembra 1903. godine osnovao legendarni Danilo Stojanović, u svetu fudbala poznatiji kao čika Dača, prvi deo aktuelne takmičarske godine je okončao sa skorom od osam pobeda, dva remija i četiri poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa 13 bodova zaostatka u odnosu na kraljevačku Slogu.

Kako bi pojačao igrački kadar pred snastavak borbe za bodove, rukovodstvo Šumadije 1903 je do sada angažovalo dvojicu pojačanja, levokrilnog napadača Aleksu Despotovića i centralnog beka Stefana Maksimovića, a sada je na "Bubanj" stigla i treća akvizicija.

Reč je o dvadesetdvogodišnjem napadaču Petru Simoviću koji se nakon polusezone u Srbiji iz Ilićeva vraća u kragujevački klub.

Simović je ponikao u mlađim kategorijama Radničkog 1923, a zatim je nosio opremu gornjomilanovačkog Takova, Reala iz Podunavca i pominjane Srbije iz Ilićeva.

Foto: FK Šumadija 1903 Kragujevac

Ozbiljno su pristupili pripremama za nastavak sezone

 

- Petar Simović:

Datum rođenja: 27. oktobar 2001. godine

Mesto rođenja: Kragujevac

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Radnički 1923 U-19 (Kragujevac), Takovo (Gornji Milanovac), Real (Podunavci), Srbija (Ilićevo), Šumadija 1903 (Kragujevac)

Priliku za ponovni debi u dresu kragujevačke Šumadije 1903, Simović će imati u prolećnoj premijeri kada će na "Bubnju" gostovati ekipa Srbije iz Ilićeva. Navedeni susret na programu je 16. marta, a prvi ovosezonki duel dve ekipe okončan je trijumfom ekipe iz Ilićeva rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading