NEMA STAJANJA: Novi transfer je dogovoren - iskustvo će biti ključni faktor u borbi za titulu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.02.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju sa pojačanjima u zimskom prelaznom roku.

NEMA STAJANJA: Novi transfer je dogovoren - iskustvo će biti ključni faktor u borbi za titulu!

Foto: Starsport

Još mesec dana je ostalo do starta prolećnog dela šampionata u okviru Srpske lige Zapad u kojoj čačanski Borac 1926 ulazi sa najbolje startne pozicije i pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg i jedinog rivala, pribojski FAP.

 

Popularne čačanske "zebre" su u samom finišu prvog dela takmičarske 2023/24 godine iskoristile su dva kiksa pribojskog kluba i ne samo da su stigli do jesenjih lovorika, već će i u odlučujuće prolećne borbe ući sa bodovnim suficitom koji im garantuje i psihičku predsnot u odnosu na rivala koji nema prava na kiks.

Kako bi u nastavak takmičenja ušli još jači, Čačani su doveli i veliko pojačanje na poziciji golmana.

Reč je o iskusnom tridesetpetogodišnjem čuvaru mreže Nikoli Petroviću koji je prethodnih šest meseci bio bez angažmana, a koji je poslednju utakmicu odigrao u dresu pančevačkog Železničara.

Petrović je tokom svoje dosadašnj karijere, u kojoj je nosio i dres beogradskog Partizana, u redovima slovenačkog Zavrča sticao internacionalno isksutvo.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Iskusni čuvar mreže je stigao na stadion "kraj Morave"

 

- Nikola Petrović:

Datum rođenja: 10. april 1988. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: golman

Igračka karijera: Teleoptik (Zemun), Partizan (Beograd), Zavrč (Slovenija), Napredak (Kruševac), Radnički (Niš), Timok 1919 (Zaječar), Železničar (Pančevo), Borac 1926 (Čačak)

Priliku za debi u dresu novog kluba Petrović će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Borca 1926 gostovati u Vrelu, ekipi Vrelo Sporta. Navedeni susret na programu je desetog dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan ubeljivim trijumfom čačanskih "zebri" rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading