KLUB U POTPUNOSTI MENJA SVOJ VIZUELNI IDENTITET: Očekuje se reakcija navijača - simbioza MODERNOG i TRADICIONALNOG! (ANKETA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub uveliko radi na modernizaciji u godini u kojoj je očekuje povratak u prvoligaško društvo.

KLUB U POTPUNOSTI MENJA SVOJ VIZUELNI IDENTITET: Očekuje se reakcija navijača - simbioza MODERNOG i TRADICIONALNOG! (ANKETA)

Foto: FK Omladinac Zablaće

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 jesenji deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na liderskoj poziciji sa pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg rivala pribojski FAP.

 

Čačanske "zebre" su iskoristile dva iznenadna kiksa pribojskog kluba tako da su, ne samo stigli do jesenjih lovorika, već u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa zavidnom bodovnom zalihom koja im omogućava mirnije igre u nastavku takmičarske godine.

Ekipa se uveliko priprema za nastavak takmičenja, a istovremeno klub radi na modernizaciji vizuelnog identiteta. U tom smislu čačanski Borac 1926 je javnosti predstavio novi klupski grb koji se može okarakterisati kao simbioza modernog i tradiocionalnog.

Novi amblem biće u trouglastom štitu oivičenom crvenom i zlatnom bojom. Središnjm delom dominiraju dva lava koji drže drugi štit na kojem preovladavaju crveno i bela boja i nakojem se vrhu nalazi kruna. Istovremeno je istaknut naziv kluba, kao i godina osnivanja.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Novi amblem čačanskog kluba

 

Takođe treba napomenuti da je ekipa Borca 1926 u sredu 7. februara odigrala i pripremni susret na terenu sa veštačkom travom čačanskog stadiona protiv ekipe Omladinca iz Zablaća i ostvarila je trijumf minimalnim rezultatom 1:0.

- Prijateljska utakmica:

Borac 1926 (Čačak) - Omladinac (Zablaće) 1:0

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Borca 1926 iz Čačka u prolećnoj premijeri gostuje u Vrelu ekipi Vrelo Sporta. Navedeni susret na programu je desetoga dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom popularnih "zebri" rezultatom 4:0.

Treba napomenui da se u okviru Srpske lige Zapad sa nestrpljenjem očekuje 20. april kada će biti odigran verovatno i ključni meč ovosezonskog takmičenja. Tada će stadionu "kraj Morave" Čačani dočekati Pribojski FAP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading