PRATE SE NAJNOVIJI TRENDOVI: Klub se obratio javnosti saopštenjem - evo o čemu je reč!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.02.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored svih nedaća koje su zahvatile ove zime šabački klub, uvode se novine koje će imati veliki značaj.

PRATE SE NAJNOVIJI TRENDOVI: Klub se obratio javnosti saopštenjem - evo o čemu je reč!

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri šabačke Mačve prethodnu polusezonu u okviru Prve lige Srbije okončali su na zadovoljavajući način.

 

"Čivijaši" su u 20 prvenstvenim mečeva ostvarili skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i šesr remija i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa osme pozicije, mesta koje po okončanju ligaškog dela sezone vodi u doigravanje za borbu za šampionski pehar i plasman u viši takmičarski rang.

Međutim, tokom zimske pauze klub se našao pred neočekivanim problemima. Rukovodstvo, kao i trenerski staf napustili su Šabac i činilo se da će crveno-crni ući u neizvestan pereiod. Ipak, neke kockice su se složile, igrači se uveliko pripremaju za nastavak borbe za bodove, a u četvrtak 8. februara biće održana i Skupština kluba koja bi trebala da da odgovorena na sva aktuelna pitanja.

Pored navedenog, klub uveliko radi na praćenju najmodernijih trendova, a u tom cilju javnosti su se obratili i saopštenjem u kojem stoji:

- Fudbalski klub Mačva Vas obaveštava da ubuduće na profilu @fkmacvasabac_os možete pratiti najave utakmica, rezultate, kao i sve zanimljivosti vezane za naše dečake iz Omladinsk škole.

Foto: FK Mačva Šabac

Prvotimci šabačkog kluba pripremaju se za nastavak prvoligaških borbi

 

Dok se prvotimci šabačkog kluba pripremaju za nastavak borbe za bodove, omladinci ovog kluba takmiče se u okviru Prve omladinske lige FS Regiona zapadne Srbije, a jesenji deo šampionata okončali su na trećoj poziciji sa skorom od devet pobeda, tri remija i isto toliko poraza i u nastavku takmičarske godine pokušaće da nadoknade trenutni zaostatak za gornjomilanovačkim Metalcem koji iznosi osam bodova i plasiraju se u elitini rang omladinskog fudbala u Srbiji.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading