CRVENO-BELI PREDSTAVILI ČETVORICU NOVAJLIJA: U klub je stigao i fudbaler bogatog internacionalnog iskustva - od njega će se mnogo očekivati! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.02.2024

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za popravni sve je manje. Borba za bodove samo što nije počela.

CRVENO-BELI PREDSTAVILI ČETVORICU NOVAJLIJA: U klub je stigao i fudbaler bogatog internacionalnog iskustva - od njega će se mnogo očekivati! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbaleri ubskog Jedinstva okončali su zimske pripreme koje su obavljene u turskom Beleku, a ekipa je u Antaliji odigrala i tri kontrolna susreta tokom kojih su ostvarili po jedan trijumf, remi i poraz.

 

Na startu svoje odiseje u Turskoj, crveno-beli su savladali slovački Ružomberok rezultatom 2:1, da bi nakom remija protiv omladinskog pogona slavne moskovske Lokomotive (1:1), u poslednjem pripremnom susretu poraženi od nemačkog regionalnog ligaša Homburga 08 rezultatom 2:1.

U danu kada se ekspedicija crveno-belih vraća na stadion "Dragan Džajić" klub je i zvanično predstavio četvoricu novajlija koji će tokom narednog proleća biti jedne od uzdanica sportskog kolektiva sa Uba.

Iz redova Zvijezde 09 stigao je dvadesetogodišnji centralni bek Aleksa Paić koji je pored kluba iz Bijeljine nastupao i za novobeogradski Brodarac.

Levi bek, dvadesetčetvorogodišnji Stefan Golubović dolazi iz redova užičke GFK Slobode, dok je dvadesettrogodišnji napadač Miloš Janković u Ub stigao iz Reala iz Podunavca.

 

Možda, u ovom momentu najveće igračko pojačanje, jeste Jovan Stojanović.

Reč je o iskusnom tridesetjednogodišnjem fudbaleru koji može odgiviriti zadacima na svim ofanzivnim pozicijama u timu, a koji na Ub stiže nakon šestomesečne pauze, a pre toga je nastupao za kazahstansku Žetisu Taldikorgan.

Stojanović je rođen u Beogradu, ali je prošao mlađe kategorije belgijskog Serkl Briža, da bi u Belgiji nastupao i za Rozelar i Kotrijk. U Srbiji je nosio opremu OFK Beograda, obrenovačkog Radničkog, Vojvodine, Voždovca i gornjomilanovačkog Metalca.

- Jovan Stojanović:

Datum rođenja: 21. april 1992. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Serkl Briž U-19 (Belgija), Rozelar (Belgija), Serkl Briž (Belgija), OFK Beograd (Beograd), Radnički (Obrenovac), Vojvodina (Novi Sad), Voždovac (Beograd), MEtalac (Gornji Milanovac), Žetisu Taldikorgan (Kazahstan)

Priliku za zvanični debi u crveno-belom dresu, sva četvorica će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa ubskog Jedinstva dočekati sremskomitrovački Radnički. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom ekipe sa "AdmiralBet Arene" rezultatom 4:1.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading